Til forsiden
Den Norske Turistforening (DNT) har formidlet og lagt til rette for turopplevelser i over 150 år. Med sine 57 medlemsforeninger er organisasjonen spredt over hele landet, og har derfor behov for gode møteromsløsninger.
Den Norske Turistforening (DNT)
Hele landet
Lage gode, digitale møterom for DNT

– Vi i DNT har foreninger over hele landet og har virkelig behov for å snakke sammen. Skal vi lykkes med å nå målene våre og redusere utslippene, er vi helt avhengig av gode teknologiske løsninger. Nå har vi fått en fantastisk møteromsløsning på plass som gjør det mulig for oss å oppnå våre mål. Det gir oss bedre, hyppigere og tettere samarbeid, sier Dag Terje Klarp Solvang, generalsekretær i DNT.

DNT valgte Atea og Ciscos videokonferansesystem med Microsoft Teams som sin nye møteromsløsning.

Jobbet tett sammen

Med over 315 000 medlemmer, er de ansatte i DNT avhengige av alt fungerer som det skal i en hektisk hverdag på farten. Cisco og Atea har jobbet tett sammen for å kunne tilby møteromsløsningene som var skreddersydd til DNT sine behov.

– Cisco og Atea er veldig stolt av å ha jobbet sammen med DNT for å finne løsninger som gjør at de kan jobbe sømløst sammen, uten at det går på bekostning av den kvaliteten du har i et fysisk møte, sier Trine Strømsnes, adm. direktør i Cisco Norge.

Et bra kamera er helt avgjørende for å gjennomføre gode, digitale møter. Foto: DNT

En interessant prosess

For å gjøre løsningen mest mulig brukervennlig for DNT, brukte Atea konseptet «Anywhere». Det gjør at brukeren ikke trenger å tenke på hva slags videoutstyr den de skal prate med bruker, noe som var praktisk for DNT når de skal møte andre utenfor organisasjonen.

– Prosessen med DNT har vært veldig interessant. Fordi DNT er sammensatt på en helt annen måte enn Atea. Det gjør at vi møter på utfordringer når DNT både har frivillige og lokalforeninger. Vi løste det med å ta i bruk Atea Anywhere for å knytte Cisco sitt videokonferansesystem med Microsoft Teams, som da mange kjenner til og som er lett å bruke, sier Silje Gåsdal Hatlem, løsningsselger i Atea.

Om leveransen
  • Møterom med Cisco video
  • Møterom uten video
  • Cisco Webex videokonferanse, som en tjeneste
  • Microsoft Teams
Om DNT

Den Norske Turistforening (DNT) er Norges største friluftslivsorganisasjon med over 300.000 medlemmer. Organisasjonen består av 57 medlemsforeninger med tilknyttede lokallag. DNT arbeider for å fremme et enkelt, aktivt, allsidig og miljøvennlig friluftsliv og for å bevare natur og kulturverdier.