Til forsiden
Tilbake til Karriere

Er du student eller nyutdannet?

Graduate-programmet

Vårt graduate-program er for deg som er nyutdannet. Som Atea Graduate er du fast ansatt fra dag én og kombinerer fulltidsstilling med deltakelse i graduate-programmet. Du vil bli med i et tilpasset sertifiseringsløp og delta på flere sosiale og faglige samlinger, parallelt med prosjektarbeid for våre kunder. Programmet går over ti måneder, og du vil i løpet av denne tiden bli kjent med og en del av et team med ambisiøse, likesinnede og unge fagpersoner, samtidig som du jobber tett med erfarne kollegaer.

  • Søknadsprosessen starter i august
  • Gjennomføring av Assessment Center i september
  • Oppstart i begynnelsen av august året etter
  • 6 ukers obligatorisk sertifiseringsprogram

karriere

Skriv bachelor og masteroppgave med oss

Vårt samarbeid med studenter er svært viktig og byr på spennende innsikt, samtidig som det er en unik mulighet til å bli bedre kjent med studenter på tvers av regioner. I den forbindelse ønsker vi å knytte kontakt med studenter som ønsker å skrive bachelor- og masteroppgave sammen med oss.

Virker dette interessant? Send en epost til hr.norge@atea.no med oppgavens tema og ønsket sted for samarbeid. Oppgaveforslaget vil bli vurdert og videreformidlet til riktig fagperson i Atea. Dette gjelder hovedsakelig for de som ønsker å skrive masteroppgave innen sky, nettverk, IT sikkerhet, digitale arbeidsplasser, og analytics.

Vi har dessverre ikke kapasitet til å ta inn flere i år, men søknadsfristen åpner til høsten igjen.

Bli med på vårt sommerprosjekt

Atea har stor suksess med å kjøre sommerprosjekter. Fem studenter fra ulike linjer får jobbe med en aktuell, utfordrende og spennende problemstilling gjennom sommeren.

Studentene får god støtte fra fagsterke personer i Atea, og blir integrert i vårt arbeidsmiljø gjennom ulike sosiale arrangementer. Flere kandidater har i etterkant skrevet masteroppgaver, fått deltidsjobb og blitt fast ansatt. 

Høres dette interessant ut? Følg med på våre karrieresider og på LinkedIn.

Ung i Atea

Møt oss her i 2022

9 februar: Nettverket KID Trondheim

9 februar: UIA karrieredag

16 februar: Cyberdagen NTNU gjøvik

17 februar: Næringslivsdagen Ålesund

19 og 20 september: IT dagene

13-16 september: Karrieredagene

23 september: UIT karrieredag

Tilbake til Karriere