Til forsiden

Er du student eller nyutdannet?

Bli med på vårt sommerprosjekt

Atea har stor suksess med å kjøre sommerprosjekter. Fem studenter fra ulike linjer får jobbe med en aktuell, utfordrende og spennende problemstilling gjennom sommeren. Studentene får god støtte fra fagsterke personer i Atea, og blir integrert i vårt arbeidsmiljø gjennom ulike sosiale arrangementer. Flere kandidater har i etterkant skrevet masteroppgaver, fått deltidsjobb og blitt fast ansatt. 

Søknadsfristen er 6. november.

Vårt Graduate program

Atea satser stort på nyutdannede og bruker mye tid og ressurser på å designe et trygt, solid, lærerikt og morsomt graduate program, som nettopp skal gi deg den perfekte overgangen fra skolebenken og inn i arbeidslivet. 

Som Graduate hos oss vil du kombinere en fulltidsstilling i Atea med deltakelse i Atea sitt 10 måneders Graduate Program. Du vil bli en del av et flott team med ambisiøse og likesinnede unge fagpersoner, samtidig som du vil jobbe tett med erfarne kollegaer på daglig basis. Vårt graduate program inneholder sertifiseringsløp, mentorordning og flere sosiale og faglige samlinger på tvers av regioner og landegrenser.

Første steg i vår rekrutteringsprosess er evnetester som blir sendt ut til alle aktuelle kandidater. Dersom du kommer videre fra evnetester vil du bli invitert inn til assesment center.

Programmet har oppstart i begynnelsen i august 2023 med en felles onboardingsuke, etterfulgt av sertifiseringsløp som er tilpasset din karrierevei.

Graduate Programmet gir stor synlighet i Atea, masse læring og et nettverk for livet!

 

Graduate i Atea

Skriv bachelor og masteroppgave med oss

Vårt samarbeid med studenter er svært viktig og byr på spennende innsikt, samtidig som det er en unik mulighet til å bli bedre kjent med studenter på tvers av regioner. I den forbindelse ønsker vi å knytte kontakt med studenter som ønsker å skrive bachelor- og masteroppgave sammen med oss.

Virker dette interessant? Send en epost til hr.norge@atea.no med oppgavens tema og ønsket sted for samarbeid. Oppgaveforslaget vil bli vurdert og videreformidlet til riktig fagperson i Atea. Dette gjelder hovedsakelig for de som ønsker å skrive masteroppgave innen sky, nettverk, IT sikkerhet, digitale arbeidsplasser, og analytics.

Vi har dessverre ikke kapasitet til å ta inn flere i år, men søknadsfristen åpner til høsten igjen.

Ung i Atea

Møt oss her i 2023

8. februar: UIA karrieredag

9. februar: Bedriftspresentasjon NTNU Trondheim

15. februar: Cyberdagen NTNU Gjøvik

13. mars: Næringslivsnettverket KID (NTNU): Velkommen til min arbeidsplass

14. mars: Noroff karrieredag

12. april: Bedriftspresentasjon Abakus 

31. mai - 2. juni: Nordic Infrastructure Conference (NIC)

7. september: Bedriftspresentasjon NTNU Gjøvik 

14. - 15. september: echno Karriere 

18. september: Abakus IT-dagene