Til forsiden

Vårt Graduate-program

Som Graduate hos oss vil du kombinere en fulltidsstilling i Atea med deltakelse i Atea sitt 10 måneders Graduate-program. Du vil bli en del av et flott team med ambisiøse og likesinnede unge fagpersoner, samtidig som du vil jobbe tett med erfarne kollegaer på daglig basis.

Graduate-programmet inneholder sertifiseringsløp, mentorordning og flere sosiale og faglige samlinger på tvers av regioner og landegrenser.

Dette er den perfekte overgangen fra skolebenken og inn i arbeidslivet, og vil gi deg masse læring og et nettverk for livet.

Bli med på vårt sommerprosjekt

Vi har stor suksess med å kjøre sommerprosjekter. Fem studenter fra ulike linjer får jobbe med en aktuell, utfordrende og spennende problemstilling gjennom sommeren. Studentene får god støtte fra fagsterke personer i Atea, og blir integrert i vårt arbeidsmiljø gjennom ulike sosiale arrangementer. Flere kandidater har i etterkant skrevet masteroppgaver, fått deltidsjobb og blitt fast ansatt.

Søknadsfristen for i år er dessverre utgått, men følg med her for neste år.

Skriv bachelor og masteroppgave med oss

Vårt samarbeid med studenter er svært viktig og byr på spennende innsikt, samtidig som det er en unik mulighet til å bli bedre kjent med studenter på tvers av regioner. I den forbindelse ønsker vi å knytte kontakt med studenter som ønsker å skrive bachelor- og masteroppgave sammen med oss.

Virker dette interessant? Send en epost til hr.norge@atea.no med oppgavens tema og ønsket sted for samarbeid. Oppgaveforslaget vil bli vurdert og videreformidlet til riktig fagperson i Atea. Dette gjelder hovedsakelig for de som ønsker å skrive masteroppgave innen sky, nettverk, IT sikkerhet, digitale arbeidsplasser, og analytics.

Møt oss her i 2024

Januar
25.01: Echo dagene UIB Bergen
31.01: Abakus Bedriftspresentasjon

Februar
05.02: KID konferansen Trondheim
08.02: UIA Karrieredag
12.02: Cyberdagene NTNU Gjøvik

Mars
12.03: UIA karrieredag
13.03: Noroff Karrieredag Oslo, Stavanger, Bergen og Kristiansand
TBD: Åpen dag: Stavanger, Oslo, Kristiansand, Trondheim, Bergen

September
TBD: Bindeleddet Karrieredag
16.09: IT dagene NTNU Trondheim
TBD: Åpen dag: Stavanger, Oslo, Kristiansand, Trondheim, Bergen
TBD: UIS Karrieredag

Oktober:
TBD: UIA Bedriftspresentasjon
TBD: Oslo Met

Ung i Atea