Til forsiden

Skytjenester og datasenter

Her finner du våre optimaliserte IT infrastruktur- og skytjenester. Målet er å leverer maksimal verdi til teknologi, mennesker og prosesser.

Vi sørger for en trygg reise til skyen

I Atea har vi ekspertise på alle nivåer av prosessen. Våre rådgivere har solid teknologiforståelse, høy kompetanse og lang erfaring både på strategisk og operativt plan. 

Vi analyserer og kartlegger ditt behov, guider deg blant tilgjengelige alternativer, utarbeider forslag til nye løsninger, bistår i migreringen av data og hjelper til med drift og overvåking.

Slik har vi løst det for andre kunder

Kartverket får lagringsplass i verdensklasse

Kartverkets databaser oppdateres kontinuerlig med enorme mengder data. For å levere noen av verdens beste digitale kart- og stedstjenester, så trengs også lagringskapasitet i verdensklasse.

 

Skyen tar seg av sikkerheten i Rogaland fylkeskommune

De beste IT-sikkerhetsløsningene fungerer bare. De skal bare være der, sørge for at bedriftens ansatte kan føle seg beskyttet fra malware, virus, phishing, eller andre angrep. De skal kreve minst mulig jobb.

 

Snakk med en av våre rådgivere

Du blir kontaktet i løpet av én virkedag. Sammen finner vi den beste løsningen for deg og din virksomhet.

 

Ved samtykke godtar du at vi behandler og lagrer dine personopplysninger i våre systemer, og at dine opplysninger kan deles med våre samarbeidspartnere. Les mer i vår personvernserklæring og samtykket.

Grønn og klimanøytral

Bærekraft er viktig for oss og for alle våre kunder. Det er mange fordeler ved å investere og oppdatere med skytjenester fremfor hyppige innkjøp av hardware. Hos oss får du også hjelp til resirkulering gjennom vårt program GoITLoop. Bli med på å redusere energibruken og gå over til et mer karbonnøytralt nett med skytjenester.

Bli mer miljøvennlig.

Unngå dataangrep

Episode #66 av podkasten "Teknologi og mennesker"

Ukens gjester er Øystein Andreassen, seksjonsleder i Kripos Nasjonalt Cyberkrimsenter, og Vegard Kjerstad, leder for Ateas Internet Respons Team (IRT). Programleder er Christian Brosstad, Atea.

Gå til alle episodene.

Vil du få siste nytt fra Atea?

Tips og råd

Hva er skytjenester og hvordan lykkes du?

Hvilke skytjenester du velger betyr mye for om du lykkes eller ikke. Her forklarer vi grunnleggende om skyen og ulike skytjenester – slik at det blir lettere å gjøre det rette valget.

 

De tre største truslene i skyen

Fremtidsrettede virksomheter foretrekker digitale skyløsninger. Samtidig er mange bekymret for sikkerheten. Sikkerhetsbehov og risikotoleranse endrer seg ikke selv om man flytter til skyen, skriver Mari Grini i IBM.