Til hovedinnhald

The Place to Be

Atea har samlet IT-bransjens mest dedikerte hjerter og raskeste hjerner. Våre medarbeidere brenner for å være med å bygge Norge med IT. Sammen tar vi personlig ansvar, og står på for å gjøre Atea til The Place to Be.

Hvorfor jobbe i Atea?

Hos Atea jobber du i forkant av teknologien og utvikler deg sammen med de beste! Vi har kontorer i hele Norge og kompetente medarbeidere innenfor alle områder av IT.

Våre spesialister vet hva som kreves for å skape konkurransekraft innen eksportindustrien og oljesektoren. De vet hvordan IT kan bidra til å forbedre læringen i skolen, hvordan lokale virksomheter kan vokse med IT, og er med på å skape helse og omsorg i verdensklasse.

Vi driver målbevisst satsing på medarbeidernes utvikling, og en viktig oppgave for våre ledere er å skape bransjens beste arbeidsplass. Hos oss er det alltid nærhet til beslutningene. Vi liker å utfordre gjeldende praksis og går ofte våre egne veier. Dette takket være inspirerte og målfokuserte medarbeidere.

 

fire personer som står sammen på takterrasse hos Atea.foto

Konsulent i Atea

Som konsulent i Atea jobber du i forkant av teknologien og utvikler deg sammen med de beste spesialistene. Vi tilrettelegger for påfyll av relevant kunnskap og du får virkelig gå i dybden og utvikle deg innen ditt spesialistområde.

Vi jobber systematisk med kompetanseutvikling internt og i nært samarbeid med ledende produsenter. Vi har stor tro på erfaringsdeling og videreutdanning blant annet gjennom våre interne møteplasser. Her møtes alle våre konsulenter og spesialister daglig og diskuterer kunders utfordringer, ulike løsninger, gir hverandre tips og sammen finner det beste teamet for aktuelle oppdrag.

Ledige stillinger

Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer