Til forsiden

Velkommen til podkastserien «Før alarmen går» - laget av Atea Norge. Vi tar opp dagsaktuelle problemstillinger og løfter sikkerhetsutfordringer vi står overfor som samfunn. Vi gir deg læring, inspirasjon og caser - og konkrete tips til hva du kan gjøre for å være forberedt på cyberangrep og kriminell aktivitet.

Aktuelle episoder

Stortingsrepresentant Ingunn Foss (H): – Det har aldri vært så usikkert i min levetid

Ukens gjest er stortingsrepresentant Ingunn Foss (H). I løpet av sine ti år på Stortinget har hun på nært hold sett hvordan IT-sikkerhet blir en stadig viktigere del av hverdagen også på Stortinget. I denne episoden forteller hun om hvordan hun ser situasjonen i dag, hvordan den har endret seg etter at krigen i Ukraina brøt ut, hvor god beredskapen vår er og ikke minst hvorfor hun mener det er helt avgjørende med et samarbeid mellom offentlig og privat sektor.

Programleder er Thomas Tømmernes, Head of IT-Security Atea Norge.

Beredskapsrådet for kunnskapssektoren

2017 ble Beredskapsrådet for kunnskapssektoren oppnevnt av Kunnskapsdepartementet. Beredskapsrådet skal sikre at utdanningsinstitusjonene våre opparbeider seg nok kunnskap om sikkerhet og beredskap. Dagens gjest er Head of risk and compliance i Noroff konsernet Ernst Sundt, som er blant de involverte i Beredskapsrådet. Han forteller mer om hvordan rådet jobber, og hvorfor det er er så viktig. Gjest i denne ukens episode er Ernst Sundt, Head of risk and compliance i Noroff konsernet Programleder er Thomas Tømmernes, Head of IT-Security Atea Norge.