Til forsiden
Med Citrix XenApp-løsningen og Atea i ryggen er det ikke mye igjen for Moderne Kjøling å engste seg over; nå går arbeidet deres på mer stabile og mobile skinner.
Moderne Kjøling AS
Digital arbeidsplass
Oslo
Sikre en ny IT-løsning

Moderne Kjøling AS er Norges største kuldegrossist. I mer enn 65 år har de levert varer til norske kuldeentreprenører og produsenter av kjøleteknisk utstyr. I en hverdag som innebar utfordringer som stor pågang av supporthenvendelser, en ineffektiv og usikker måte å jobbe mobilt på, i tillegg til mye arbeid med vedlikehold av PC´er og oppgradering av fagapplikasjoner, var selskapet nødt til å se seg om etter en bedre IT-løsning.

– Med kun en annen og meg på IT-avdelingen hadde vi mye å gjøre. Vi følte at ressursene våre var for få til å rekke over alt det tekniske vedlikeholdet av PC-er og programvare til alle våre kollegaer. Slik kom Atea inn på banen, sier IT-ansvarlig i Moderne Kjøling, John Christian Aarnes.

Tidsbesparende

Med Citrix XenApp-løsningen kunne Aarnes og kollegaen legge fra seg mange tidkrevende IT-oppgaver. I tillegg til at Atea nå håndterer oppgradering av terminalserverne deres, kan Aarnes også oppgradere fagapplikasjonene til alle de ansatte på én plattform – i stedet for å gjøre dette på hver enkelt PC. De ansatte i Moderne Kjøling er heller ikke lenger avhengige av å sitte på kontoret for å få tilgang til applikasjoner som beregningsprogrammer og andre kontorapplikasjoner, som henholdsvis e-post og ordrebehandlingsprogrammer.

I dag får vi brukt dataverktøyene og ekspedert ordrene våre på en mye mer effektiv måte. For oss er det viktig at løsningen har høy oppetid, er stabil, mobil, sikker, tidsbesparende og at vedlikehold og oppgraderinger av pc-er og applikasjoner nesten går av seg selv. Atea har levert på alle punkter, sier Aarnes.

Om Moderne Kjøling AS
  • Moderne Kjøling AS er fordelt på to avdelinger; en i Oslo med 31 ansatte og en i Trondheim med 3 ansatte.
  • Selskapet er en ledende norsk kuldegrossist som i over 65 år har levert varer til norske kuldeentrepenører og produsenter av kjøleteknisk utstyr.
  • Med et rikholdig lager omfatter dette de fleste relevante produkter: luftkondisjonering også kjøle- og fryseanlegg.
  • Selskapet har solide tradisjoner innen bransjen og er kjent for å ha et bredt varespekter og et hyggelig miljø.