Til forsiden

Datadrevet innovasjon

Datadrevet innovasjon skal drive verdi på toppen av virksomhetens IT-infrastruktur. Nedenfor har vi samlet ulike tjenester og løsninger for teknologi i bransjer.

 

Fra data til kunnskap til gode beslutninger

For å få optimalt utbytte av virksomhetens IT infrastruktur er det viktig å hente kunnskap fra data og med dette som grunnlag ta gode beslutninger. Atea har Norges ledende fagmiljø innen Business Intelligence og dataanalyse. Våre rådgivere og konsulenter muliggjør innsikt og gode beslutninger basert på fakta og ikke magefølelse. Alt dette i tett samarbeid med deg som kunde.

 

Slik har vi løst det for andre kunder

gjøvik kommune rådhus.foto

Gjøvik kommune får bedre luftkvalitet

Ved å innhente sanntidsdata til Atea.io - vår egen dataplattform - sikrer vi god oversikt og innsikt i hvor luftforurensing gjør størst utslag og må forbedres.

 

Får bedre fisk med blokkjedeteknologi

Vi har hjulpet Sjømatbedriftene ta i bruk blokkkjedeteknologi slik at det er mulig å kvalitetssikre fisken, gi bedre innsikt i holdbarheten og dermed redusere matsvinnet.

 

Snakk med en av våre rådgivere

Du blir kontaktet i løpet av én virkedag. Sammen finner vi den beste løsningen for deg og din virksomhet.

 

Ved samtykke godtar du at vi behandler og lagrer dine personopplysninger i våre systemer, og at dine opplysninger kan deles med våre samarbeidspartnere. Les mer i vår personvernserklæring og samtykket.

Våre tjenester gir bærekraftig IT

Vi vil bidra til å forlenge livssyklusen til IT-produkter. Derfor tilbyr vi flere tjenester og verktøy som hjelper våre kunder med å tenke bærekraft i IT. Det kan være vedlikehold, resirkulering av gammelt IT-utstyr eller hvordan du legger en grønnere strategi for den digitale arbeidsplassen.

Slik blir du mer bærekratig.

Hvordan lykkes med datadrevet utvikling?

Episode #75 av podkasten "Teknologi og mennesker"

Ukens gjester er Øyvind Indrebø, Head of Machine Intelligence i Fremtind Forsikring og Gunhild Rui, leder for Analyse, og metodeutvikling i Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB). Programleder er Christian Brosstad, Atea Norge.

Gå til oversikt over alle podkastepisodene.

Vil du få siste nytt fra Atea?