Til hovedinnhald

Konsulenttjenester

Vi har kvalifiserte konsulenter som leverer tjenester innenfor alle våre forretningsområder. Som kunde av Atea får du tilgang til all kompetansen. Har du spørsmål om hva vi kan bistå med?

Responsavtaler

 

IT er bedriftens hjerte og lunger og må fungere kontinuerlig. Hvis skaden først er ute er det viktig å få systemet opp igjen raskest mulig.

Nedetid kan raskt resultere i tapt arbeidseffektivitet, inntekter og i verste fall svekket omdømme. Rask kompetent hjelp kan også bli dyrt hvis ikke det er forhåndsavtalt!

 

Prosjektledelse

 

God prosjektledelse kan være hele forskjellen på hvor vellykket en  investering blir.

Vi hjelper virksomheter med en smidig og effektiv innføring av teknologiske løsninger, og vi sikrer kvalitet og framdrift i alle digitaliseringsprosjekt.

 

 

Rådgivning

 

Digitaliseringen av det norske samfunnet går stadig raskere og det snakkes om den fjerde industrielle revolusjon. Vi står overfor en teknologisk utvikling som vil forandre våre arbeidsplasser slik vi kjenner dem i dag. Atea har rådgivere som forstår at dette først og fremst handler om endring, og som forstår at mulighetene for verdiskaping ved å ta i bruk ny teknologi først skjer når vi får menneskene med på laget.

 

Arkitektur og design

 

Våre spesialister innenfor arkitektur og design sikrer deg optimalt utbytte av dine investeringer. Vi analyserer din virksomhets eksisterende infrastruktur og kartlegger status.

 

Integrasjon

 

Er ditt IT-miljø optimalt i forhold til svar- og håndteringstider?

Er det tilpasset de forskjellige systemer din virksomhet har og krever i dagens samfunn?

 

 

Teknisk service og support

 

Vi følger opp datautstyret i din virksomhet gjennom hele livssyklusen, fra det blir levert til det blir utfaset. Med teknisk service fra oss kan du få alt fra spesialtilpassede leveranser til reparasjoner utført på ønsket lokasjon. 

 

Kontakt oss

Vennligst skriv inn hvilket område du ønsker mer informasjon om

By consent, you accept that we store your data in our systems. Read more in our privacy statement.

Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer