Digital arbeidsplass

Digital arbeidsplass - la oss tilpasse den til deg

 

Den digitale arbeidsplassen gjør det mulig å løse arbeidsoppgavene dine, jobbe fra hvor du vil og sammen med medarbeidere på nye måter. I løpet av arbeidsdagen bruker du ganske sikkert et eller flere digitale verktøy. Det kan være verktøy som Teams i Microsoft Office-pakken (Office 365), ulike videoløsninger eller den bærbare datamaskinen du trenger for å løse arbeidsoppgavene dine. På denne siden lærer du mer om alle de mulighetene som finnes for den digitale arbeidsplassen. Enten du jobber ute eller inne, til lands eller til vanns.

Våre beste hjemmekontor-tips

 

Før vi gjør noe som helst vil vi gjerne vite hvordan du og bedriften din jobber i dag. Hvordan kollegaer jobber sammen? Hva slags verktøy dere har? Hvordan dere liker å jobbe, og hvilke behov dere har nå og fremover? Kanskje dere savner noe - eller ikke var klar over at dere savnet noe? Vi starter alltid med strategi, taktikk og gjennomføring, i samarbeid med kundene våre.

 

Med oss får du IT-sikkerhet først

 

IT-sikkerhet har alltid vært en viktig tjeneste for oss. Når jobben må gjøres hjemmefra, blir sikkerheten enda viktigere. Vi har løsningene som sikrer deg hjemme. Våre rådgivere har gode verktøy for bedre beskyttelse, fra hvor som helst.

 

Vi har det du trenger av hjemmekontor-utstyr

Ansatte og bedrifter har ulike behov og trenger forskjellig arbeidsverktøy.

Derfor er kanskje også produktlisten vår bransjens mest komplette. Det ville ha vært vanskelig å få plass til alt på én side. Så vi lot det være. Klikk deg inn på eShop vår for å se hele utvalget vårt.

 

Derfor skal du velge digital arbeidsplass fra Atea

IT-løsninger som snakker sammen

Vi har i over 50 år bygget Norge med IT og har bransjeerfaring til å sette sammen løsninger med produkter og komponenter vi vet fungerer for små og store bedrifter. Vi jobber alltid for å levere teknologi for mennesker.

Integrerte AV-løsninger

Atea er Norges største innen IT-infrastruktur, som systemintegrator av AV-løsninger. Vi har bred kompetanse som omfatter tjenester fra møterom til avanserte beredskapsentre, og samarbeider med de beste og største i bransjen.

Pålogget 24/7 for din bedrift

Våre rådgivere er alltid pålogget. Sentral koordinering og tjuefire lokale kontorer betyr god service og trygghet i arbeidshverdagen for små og store bedrifter fra sør til nord.

En bærekraftig arbeidsplass

 

Vi tilbyr flere tjenester som gir din virksomhet en mer bærekraftig, digital arbeidsplass. Det kan være hvordan du vedlikeholder dine enheter bedre, resirkulering av gammelt IT-utstyr eller hvordan du legger en grønnere strategi for den digitale arbeidsplassen.

 

 

Våre mest populære løsninger

Atea 365 – vår beste Office 365 løsning

Atea 365 er vår beste Office 365 løsning for din virksomhet. Sammen med Microsoft hjelper vi deg å få en mer effektiv arbeidsdag.

Atea Mobil

Mobilen er blitt et av våre viktigste verktøy. Vi har løsningen for en fleksibel og kostnadseffektiv mobilbruk for små og store bedrifter.

Digitale møte- og videokonferanseløsninger

La oss skreddersy en løsning for deg som kobler kollegaer, steder og enheter sammen med effektive AV-løsninger, programvare og IT-utstyr.

Fortell oss hvordan dere vil ha det på jobb

For at vi skal kunne sette sammen den beste digitale verktøykassen for jobbhverdag og behov, må vi vite litt mer om dere, og hvordan dere jobber. Bruk ett minutt til å fylle ut skjemaet under. Fortell oss gjerne litt om hva og hvordan dere bruker verktøy i dag. Så starter vi der.

Ved samtykke godtar du at vi lagrer dine data i våre systemer.

Les mer i vår personvernserklæring.

 

Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer