Til hovedinnhald

Digital arbeidsplass

La oss tilpasse den til deg

 

Den digitale arbeidsplassen gjør det mulig å løse arbeidsoppgavene dine, jobbe fra hvor du vil og sammen med medarbeidere på nye måter. I løpet av arbeidsdagen bruker du ganske sikkert et eller flere digitale verktøy. Det kan være verktøy som Teams i Microsoft Office-pakken (Office 365), ulike videoløsninger eller den bærbare datamaskinen du trenger for å løse arbeidsoppgavene dine. På denne siden lærer du mer om alle de mulighetene som finnes for den digitale arbeidsplassen. Enten du jobber ute eller inne, til lands eller til vanns.

Komplett leverandør

 

Alt du trenger av hjemmekontorutstyr

Ansatte og bedrifter har ulike behov og trenger forkskjellig arbeidsverktøy. Produktlisten vår er kanskje bransjens mest komplette. Klikk deg inn på eShop vår for å se hele utvalget vårt.

 

 

En bærekraftig arbeidsplass

Vi tilbyr flere tjenester som gir din virksomhet en mer bærekraftig, digital arbeidsplass. Det kan være vedlikehold, resirkulering av gammelt IT-utstyr eller hvordan du legger en grønnere strategi for den digitale arbeidsplassen.

 

 

 

mann jobber i datasenter.foto

Med oss får du IT-sikkerhet først

IT-sikkerhet har alltid vært en viktig tjeneste for oss. Når jobben må gjøres hjemmefra, blir sikkerheten enda viktigere. Vi har løsningene som sikrer deg hjemme. Våre rådgivere har gode verktøy for bedre beskyttelse, fra hvor som helst.

 

Hvorfor velge digital arbeidsplass fra Atea?

 

IT-løsninger som snakker sammen

Vi har i over 50 år bygget Norge med IT og har bransjeerfaring til å sette sammen løsninger med produkter og komponenter vi vet fungerer for små og store bedrifter. Vi jobber alltid for å levere teknologi for mennesker.

 

Integrerte AV-løsninger

Atea er Norges største innen IT-infrastruktur, som systemintegrator av AV-løsninger. Vi har bred kompetanse som omfatter tjenester fra møterom til avanserte beredskapsentre, og samarbeider med de beste og største i bransjen.

 

Pålogget 24/7 for din bedrift

Våre rådgivere er alltid pålogget. Sentral koordinering og tjuefire lokale kontorer betyr god service og trygghet i arbeidshverdagen for små og store bedrifter fra sør til nord.

Teknologi som en tjeneste

mann med headset jobber på pc.foto

PC som en tjeneste

Nå får du en skalerbar, fleksibel og ressursbesparende tjeneste for PC-innkjøp hos Atea. PC som en tjeneste omfatter alt fra anskaffelse, konfigurasjon, oppdatering, administrasjon, support, drift, selvbetjening og gjenvinning. Dette er en enkel, sikker og bærekraftig løsning som er elsket av ansatte, IT og økonomi.

 

dame_holder_iphone.foto

Mobil som en tjeneste

Mobil som en tjeneste er nøye tilpasset virksomheters behov for håndtering av mobiltelefoner. Vi håndterer alt det praktiske fra anskaffelse, klargjøring og levering til resirkulering. Tjenesten gir god kontroll over kostnader, forutsigbarhet til alle deler av virksomheten og bidrar til sirkulærøkonomien. Livet blir enklere for både ansatte og IT- og økonomiavdelingen. 

 

Alt du trenger til hjemmekontoret

 

logitech logo.foto

Fem gode råd for hjemmekontor

Effektive løsninger for hjemmekontor er viktig, både i disse dager og ellers. Behovet for velfungerende samhandlingsløsninger som er stabile og sikre vil mest trolig vokse i tiden fremover.

Les mer

Høy kvalitet må til for å ha effektive videomøter på hjemmekontoret

Stadig flere ledere ser at investering i kvalitet er en god investering i bedriftens produktivitet og innovasjonsevne, men også i medarbeideres helse og trivsel, skriver gjesteblogger Terje Olsen i Cisco.

Les mer

dell technologies logo.foto

Fysioterapeutens beste tips til hjemmekontoret

For å unngå feil sittestilling på hjemmekontoret er det viktig å ha riktig utstyr som er tilpasset dine behov og preferanser. Fysioterapeut, Anette Sjong Mathisen hos Torp&Co klinikken, gir deg sine beste tips for hjemmekontortilværelsen.

Les mer

 

 

microsoft logo.foto

Utnytt mulighetene som Microsoft gir

Produktivitet, innovasjon og sikkerhet er avgjørende for å lykkes på hjemmekontoret. Med Microsoft 365 (M365) hjelper vi deg med å oppnå dine mål.

Les mer

Våre mest populære løsninger

Atea 365 – vår beste Office 365 løsning

Atea 365 er vår beste Office 365 løsning for din virksomhet. Sammen med Microsoft hjelper vi deg å få en mer effektiv arbeidsdag.

Atea Mobil

Mobilen er blitt et av våre viktigste verktøy. Vi har løsningen for en fleksibel og kostnadseffektiv mobilbruk for små og store bedrifter.

Digitale møte- og videokonferanseløsninger

La oss skreddersy en løsning for deg som kobler kollegaer, steder og enheter sammen med effektive AV-løsninger, programvare og IT-utstyr.

Fortell oss hvordan dere vil ha det på jobb

For at vi skal kunne sette sammen den beste digitale verktøykassen for jobbhverdag og behov, må vi vite litt mer om dere, og hvordan dere jobber. Bruk ett minutt til å fylle ut skjemaet under. Fortell oss gjerne litt om hva og hvordan dere bruker verktøy i dag. Så starter vi der.

By consent, you accept that we store your data in our systems. Read more in our privacy statement.

 

Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer