Til forsiden
Har du allerede tilgang til My Atea?

Få tilgang til My Atea/eShop

Fyll ut skjema under for å opprette en bedriftskonto. Dersom du ikke ønsker å opprette en konto, kan du handle med kortbetaling ved å legge inn ordren direkte i eShop.

Ved samtykke godtar du at vi behandler og lagrer dine personopplysninger i våre systemer, og at dine opplysninger kan deles med våre samarbeidspartnere. Les mer i vår personvernserklæring og samtykket.

 

Hva er My Atea?

My Atea er din digitale kundeportal der du og dine kollegaer har tilgang til all relevant informasjon for ditt kundeforhold med oss. Vi vet at du som kunde ønsker å spare tid på enkle oppgaver i hverdagen! Du vil helst løse de selv digitalt, når og hvor du vil. Derfor har vi laget My Atea for alle våre kunder.

Her vil du sømløst navigere deg mellom eShop og My Atea, i et nytt og moderne brukergrensesnitt tilpasset dine ulike enheter. I tiden fremover skal vi sørge for at du vil finne stadig mer spennende og verdifullt innhold i My Atea.

Dersom du ikke er registrert bruker av My Atea eller eShop, kan du fylle inn skjema her eller snakk med din kontaktperson i Atea.