Stavanger Forum

Den profesjonelle aktøren

Stavanger Forum har som mål å være Norges mest foretrukne kongressenter. Da trengs et moderne nettverk dimensjonert for at alle har med flere enheter som skal koples opp.

Tidligere var ikke nettverket dimensjonert for å tilfredsstille dagens krav. Sammen med Atea har de derfor designet en ny løsning som er fleksibel. Den nye løsningen gir Stavanger Forum større rekkevidde og mer stabilt nett. De får mulighet til å skreddersy WiFi-nettverk til arrangementene, og å gjøre analyser på brukerne. 

Unngår flaskehalser 

Løsningen gjør at man kan finne ut hvor i lokalene folk har stoppet opp. Dette er verdifullt med tanke på HMS og sikkerhet. Det er mulig å se hvor det er mange mennesker og om man for eksempel bør åpne flere dører for å unngå flaskehalser og trengsel ved større arrangementer, eksempelvis ONS (Offshore Northern Seas) med 92.000 besøkende og 1.392 utstillere.    

Unik løsning

– Den nye WiFi-løsningen har gitt Stavanger Forum et løft som gir oss mulighet til å tilby unike løsninger for kundene våre, sier IT-ansvarlig for Stavanger Forum, Elizabeth Skjæveland. Den nye løsningen åpner for nye bruksområder. – I tiden fremover vil vi også kunne tilby kundene våre pushmeldinger samt bruk av apper. Dette gir kunden muligheten til å gi en skreddersydd brukeropplevelse til sluttbrukeren som besøker området, noe som er helt nytt på det norske markedet, sier hun.          

Leveranse

  • Cisco MSE (Mobility Services Engine) 
  • Cisco Connected Mobile Experiences (CMX) 
  • Firewall 
  • Switchere 
  • WIFI 
  • Servere

Løsningen inkluderer muligheten for områdekart og geolokasjon for brukeren, samt at «real-time-informasjon blir kommunisert direkte ut til brukeren.

                                                         

Stavanger Forum

Stavanger Forum er et av Norges største konferanse- og messesenter. Konferansesenteret har moderne og fleksible lokaler, velegnet for både små og store møter, konferanser, utstillinger, konserter og banketter. Forumområdet kan tilby ni haller i forbindelse med større arrangementer, noe som tilsvarer et brutto areal på rundt 35.000 m2. Den nye Forum Expo-hallen på nesten 5.000 m2 er siste tilskudd og ble offisielt åpnet i juni 2014. Dette er Stavangers nye storstue, som i tillegg til messer og utstillinger, også kan brukes til store plenumssamlinger (kapasitet 4.000 personer), større banketter (kapasitet 3.000 personer) og konserter (kapasitet 8.000 personer). 

 

 

Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer