Til forsiden
Stavanger Forum har som mål å være Norges mest foretrukne kongressenter. Da trengs et moderne nettverk dimensjonert for alle enheter som skal koples opp.
Stavanger Forum
Digital arbeidsplass
Stavanger
Stabilt, fleksibelt og moderne nettverk med større rekkevidde

Tidligere var ikke nettverket dimensjonert for å tilfredsstille dagens krav. Sammen med Atea har de derfor designet en ny løsning som er fleksibel. Den nye løsningen gir Stavanger Forum større rekkevidde og mer stabilt nett. De får mulighet til å skreddersy WiFi-nettverk til arrangementene, og å gjøre analyser på brukerne.

Bedre HMS og sikkerhet

Løsningen gjør at man kan finne ut hvor i lokalene folk har stoppet opp. Dette er verdifullt med tanke på HMS og sikkerhet. Det er mulig å se hvor det er mange mennesker og om man for eksempel bør åpne flere dører for å unngå flaskehalser og trengsel ved større arrangementer, eksempelvis ONS (Offshore Northern Seas) med 92.000 besøkende og 1.392 utstillere.

Unik WiFi-løsning

– Den nye WiFi-løsningen har gitt Stavanger Forum et løft som gir oss mulighet til å tilby unike løsninger for kundene våre, sier IT-ansvarlig for Stavanger Forum, Elizabeth Skjæveland.

Og fortsetter:

– I tiden fremover vil vi også kunne tilby kundene våre pushmeldinger samt bruk av apper. Dette gir kunden muligheten til å gi en skreddersydd brukeropplevelse til sluttbrukeren som besøker området, noe som er helt nytt på det norske markedet, sier hun.

Om Stavanger Forum

Stavanger Forum er et av Norges største konferansesentere og utstillingsområder. De har moderne og fleksible lokaler, velegnet for både små og store møter, konferanser, utstillinger, konserter og banketter.

Stavanger Forum består av flere ulike bygg med til sammen 25 møterom med kapasitet opptil 1700 deltakere. Det har også utstillingsområder på til sammen 30 000 kvadratmeter. Den største arenaen er Forum Expo.

Om leveransen

Løsningen inkluderer muligheten for områdekart og geolokasjon for brukeren, samt at «real-time-informasjon blir kommunisert direkte ut til brukeren.

  • Cisco MSE (Mobility Services Engine)
  • Cisco Connected Mobile Experiences (CMX)
  • Firewall
  • Switchere
  • Wifi
  • Servere