Til forsiden

Den profesjonelle aktøren

Stavanger Forum har som mål å være Norges mest foretrukne kongressenter. Da trengs et moderne nettverk dimensjonert for at alle har med flere enheter som skal koples opp.
Stavanger Forum
Digital arbeidsplass
Stavanger
Stabilt, fleksibelt og moderne nettverk med større rekkevidde

Tidligere var ikke nettverket dimensjonert for å tilfredsstille dagens krav. Sammen med Atea har de derfor designet en ny løsning som er fleksibel. Den nye løsningen gir Stavanger Forum større rekkevidde og mer stabilt nett. De får mulighet til å skreddersy WiFi-nettverk til arrangementene, og å gjøre analyser på brukerne. 

Unngår flaskehalser 

Løsningen gjør at man kan finne ut hvor i lokalene folk har stoppet opp. Dette er verdifullt med tanke på HMS og sikkerhet. Det er mulig å se hvor det er mange mennesker og om man for eksempel bør åpne flere dører for å unngå flaskehalser og trengsel ved større arrangementer, eksempelvis ONS (Offshore Northern Seas) med 92.000 besøkende og 1.392 utstillere.    

Unik løsning

– Den nye WiFi-løsningen har gitt Stavanger Forum et løft som gir oss mulighet til å tilby unike løsninger for kundene våre, sier IT-ansvarlig for Stavanger Forum, Elizabeth Skjæveland. Den nye løsningen åpner for nye bruksområder. – I tiden fremover vil vi også kunne tilby kundene våre pushmeldinger samt bruk av apper. Dette gir kunden muligheten til å gi en skreddersydd brukeropplevelse til sluttbrukeren som besøker området, noe som er helt nytt på det norske markedet, sier hun.

 

Leveranse
  • Cisco MSE (Mobility Services Engine) 

  • Cisco Connected Mobile Experiences (CMX) 

  • Firewall 

  • Switchere 

  • WIFI 

  • Servere

Løsningen inkluderer muligheten for områdekart og geolokasjon for brukeren, samt at «real-time-informasjon blir kommunisert direkte ut til brukeren.