Til forsiden
THREE60 Energy Norway trengte en IT-leverandør som kunne ivareta alle digitale behov. Sammen med Atea har de nå en leverandør som dekker hele spekteret av IT-tjenester.
THREE60 Energy Norway
Digital arbeidsplass
Bergen, Stavanger og Oslo
THREE60 Energy Norway trengte en IT-leverandør som kunne ivareta alle digitale behov

– Vi har tatt mange steg opp med våre IT-løsninger etter at vi inngikk avtalen med Atea, forteller Hilde Stafsnes Osland i THREE60 Energy Norway.

THREE60 Energy Norway er et serviceselskap som leverer konsulenter, studier, prosjekter og kurs til operatører og andre aktører i energibransjen. Fra to ingeniører etablerte selskapet i Stavanger tilbake i 2011, har de vokst til 270 medarbeidere og har fått et bredere behov for IT-tjenester og produkter.

Derfor ble det naturlig å inngå et samarbeid med Atea.

Kjente på frykten og ansvaret

– Vi var fornøyde med IT-leverandøren vi hadde, men de var et mindre selskap enn Atea. Vi kjente på at dersom noe skulle gå galt, så trenger vi et godt IT-selskap som passer på oss. Vi manglet rett og slett IT-kompetansen selv, og jeg kjente veldig på ansvaret og frykten for at no skulle skje, sier Osland.

Atea leverer blant annet skyløsningen Microsoft Azure, support og selvbetjeningsportalen «Det frie valg».

Hadde behov for et bredt tjenestespekter

For å dekke alle sine behov ble det nødvendig å inngå en avtale der Atea leverte et bredt sett av tjenester.

– Jeg oppfattet ganske raskt i dialogen med THREE60 Energy Norway at de hadde et behov for en IT-leverandør som kunne vært tett på og levere en bredde i både tjenester og kompetanse. Det har rett og slett vært inspirerende å jobbe sammen, Iselin Skjervik, Account Manager i Atea.

Det var også utslagsgivende for Osland i THREE60 Energy Norway da de byttet IT-leverandør til Atea.

– Atea har bredt spekter og veldig mange løsninger. Vi trengte en leverandør som kunne levere på flere områder. Skyløsningen Azure, bestillingsløsning for utstyr til ansatte, support, og alt som er satt opp i vårt domene er veldig bra. Vi har også fått lokal support, der det kommer inn flinke folk fra Atea på faste dager i uken og har dedikert tid til oss. I tillegg har vi en tett dialog på bærekraft når det kommer til gjenbruk og resirkulering av IT-utstyr, forteller hun.

Om leveransen
  • Skyløsningen Microsoft Azure
  • Bestillingsløsning for utstyr til ansatte
  • Support
Om THREE60 Energy Norway

THREE60 Energy Norway er et serviceselskap som leverer konsulenter, studier, prosjekter og kurs til operatører og andre aktører i energibransjen. De har kontorer i Stavanger, Bergen og Oslo.