09-05-2022

Atea ansetter ny konsulentsjef

Hans Sigvart Hansen er ansatt som ny leder for Atea Consulting. Han har lang erfaring som leder fra IT-konsulentbransjen, og blir helt sentral i Atea Norges videre satsing på konsulenttjenester.

Ole Petter Saxrud, adm. direktør i Atea Norge, gleder seg til Hansen er på plass.

– Jeg er veldig glad for å ha fått på plass en så drivende dyktig leder som Hans Sigvart. Han har jobbet for noen av de største IT-konsulentskapene i Norge og har lang ledererfaring fra bransjen. Han blir helt sentral i arbeidet med å ta en tydeligere posisjon i markedet og spisse oss enda mer som et konsulenthus, sier Saxrud.

Hans Sigvart Hansen blir en del av Ateas ledergruppe.

Erfaring fra konsulentbransjen

Hans Sigvart Hansen har tidligere vært leder for Webstep Norge og har hatt lederstillinger i Capgemini. Nå ser han fram til å ta fatt på nye utfordringer hos Atea.

– Atea er et stort selskap med mange muligheter til personlig utvikling både faglig og karrieremessig. Jeg har stor tro på at vi er attraktive for både nyutdannede og erfarne IT-hoder, og at vi skal tydeliggjøre dette ytterligere i tiden som kommer. Å få lov til å lede den videre satsingen og byggingen av Atea sin konsulentvirksomhet i Norge er en oppgave jeg gleder meg veldig til å ta fatt på, sier han.

Hansen er utdannet ved Høgskolen i Tromsø, avdeling for økonomi og ingeniør, og har en Excecutive Master og Management fra Handelshøyskolen BI