Vil du bli en sentral del av et av Norges mest kompetansedyktige analyticsmiljøer?

Fast ansettelse

Stavanger
2024-08-05

Atea Analytics har et av Norges ledende fagmiljøer på Data & Analytics, og nå vokser vår avdeling i Stavanger! Av den grunn ser vi etter en erfaren Senior Data Engineer, som sammen med kollegaer, skal stå i spydspissen blant norske digitaliseringstiltak og bygge bro mellom gammel domeneerfaring og ny teknologi. Du får en viktig og sentral rolle i videreutbyggingen av Analytics som fagområde, og det vil være store utviklingsmuligheter både faglig og karrieremessig. Høres dette spennende ut? Da er det kanskje akkurat deg vi ser etter!

 

I Atea Analytics har vi en unik dybde og bredde innenfor data og analyse, med solid erfaring innen alle våre tjenesteområder – både i privat og offentlig sektor. Som Senior Data Engineer vil du ta utgangspunkt i konkrete forretningsbehov og bygge dataplattformer og dataprodukter som tilrettelegger for at data kan gi innsikt. Du vil jobbe med utforming av dataarkitekturer, bygge datamodeller og data pipelines, integrere data fra ulike kilder, inkludert strømmende data, og tilgjengeliggjøre data for ulike typer anvendelser. Vi foretrekker prosjekter med ny teknologi, som betyr en av de ledende skyplattformene.

 

 

Vi tror du vil trives i stillingen om du er en lagspiller og kjenner deg igjen i våre verdier; fremtidsrettet, nysgjerrig, ansvarlig og sammen. Du er både kreativ og løsningsorientert, og deler gledelig av din erfaring og kompetanse med dine kollegaer. Videre har du:

  • minimum 5 års erfaring med data og analyser
  • god kompetanse i datamodellering og data-arkitektur
  • god kjennskap til Azure Data Factory, Synapse Analytics, Microsoft Fabric, Snowflake, Databricks og-/eller DBT.
  • evnen til å bygge operasjonaliserte produkter som kan levere verdi over tid (DevOps, DataOps, MLOps)
  • erfaring med visualisering av data, fortrinnsvis gjennom PowerBI, Tableau, Qlik eller liknende
  • kjennskap til infrastruktur som kode, IaC.
  • programmeringserfaring, fortrinnsvis i SQL og Python
  • gode kommunikasjonsegenskaper i norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig.
  • lagspiller, som ønske om å videreutvikle et fagmiljø

 

Så hvorfor Atea?

I Atea blir du del av et av Norges sterkeste fagmiljø med de beste hodene innenfor data engineering. Vi er et sterkt kulturdrevet selskap, og du vil oppleve på kroppen at vår visjon er «The Place to Be»; vi skal være The Place to Be for våre kunder, partnere og deg som ansatt. Hos oss er det ingen spisse albuer, og arbeidsmiljøet vårt består av et mangfold av engasjerte, jordnære og usedvanlig dyktige folk som spiller hverandre gode. Vi er et miljø hvor ditt initiativ og engasjement verdsettes, og du får spillerom til å støtte og utvikle nye ideer og områder. Som gullpartner med de største leverandørene innen teknologi ligger opplæring, sertifiseringer og tilgang på de nyeste og mest etterspurte produktene i markedet veldig nært.

Vi tror at folk som kjenner hverandre jobber bedre sammen. Derfor bruker vi tid på å leke, lære og ha det gøy gjennom landstreff, idrettsinitiativ, turer og mye mer. Vi kan også friste med gode og kontinuerlige utviklingsmuligheter, konkurransedyktige betingelser, gode pensjonsordninger, topp helseforsikring, fleksibel arbeidstid, flere faggruppemiljø, idrettsgrupper, sosiale grupper og mye annet.

Og du! Vi mener også at teknologi er nøkkelen til å nå verdens bærekraftsmål. Bærekraft er et felles samfunnsansvar, og Ateas bærekraftssatsning har dyp verdi for alle våre ansatte, kunder og samarbeidspartnere. Som ansatt i Atea vil du få opplæring i bærekraft og bli en del av en gjeng som brenner for å gjøre samfunnet bedre hver eneste dag.

Høres dette ut som en spennende mulighet? Søk da vel!

Vi er klare for å høre fra deg så snart som mulig og behandler søknader fortløpende.

Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon om stillingen? 

Stavanger
2024-08-05
Håkon Kristoffer Lefebure
Konsulentleder