Til forsiden
02-07-2024

Atea Graduate: Nazifa Mohyuddin

Det viktigste jeg har lært som graduate er hvor viktig det er å være fremoverlent. Det gir mange muligheter, som man ellers kanskje ikke ville hatt, sier Nazifa Mohyddin, juniorkonsulent i Atea.

Om Nazifa Mohyuddin

💡 Alder: 25 år 

🏡 Bosted: Oslo

🎓 Utdanning: Master i finansiell økonomi fra NTNU

👩‍💻 Stillingstittel: Juniorkonsulent

🍽️ Favorittmat: Grillet kylling

✌️ Funfact: Jeg snakker fem språk 

Hvilken utdanning har du? 

Jeg har en bachelorgrad i økonomi med fordypning i IT og en mastergrad i finansiell økonomi fra NTNU Trondheim.  

Fortell litt om hvilke oppgaver du har? 

Jeg sitter backend som data engineer i et datavarehusprosjekt. Nå har jeg fått ansvaret for å utvikle et kunderservice tickets dashboard fra start til slutt. Veldig gøy og spennende!  

Hva er det kuleste prosjektet du har jobbet med i Atea?  

Jeg tror det må være utviklingen av kundeservice tickets rapporten. Da fikk jeg være med på prosessen fra å sette kravspec, samling av datagrunnlaget, transformeringen, samt utvikling av rapporten. I tillegg så får man jobbet med mange kule mennesker!  

Hva har du lært som Graduate i Atea?  

Det viktigste jeg har lært som graduate er hvor viktig det er å være fremoverlent. Det gir mange muligheter, som man ellers kanskje ikke ville hatt.  

Har du noen tips eller råd til studenter som vurderer IT-bransjen?  

Min erfaring er at IT-bransjen er utrolig variert når det kommer til arbeidsoppgaver. Den tilbyr en enorm bredde av spesialiseringer innenfor forskjellige teknologiske områder. Dette gjør at man stadig kan utforske nye fagfelt og teknologier, som er både utfordrende og spennende.  

I tillegg gir arbeid i IT-sektoren deg verdifull innsikt i hvordan andre bransjer fungerer, siden teknologi spiller en kritisk rolle i nesten alle sektorer i dag. Derfor vil mitt råd være å gi IT-bransjen en sjanse og utforske de varierte mulighetene den tilbyr før du danner deg en endelig mening om karriereveien din.