Til forsiden

For å møte behovene i markedet samarbeider vi tett med, og er sertifisert på høyeste nivå hos de ledende, globale leverandørene i bransjen. Dette gjør at vi kan holde oss oppdatert på, og være i forkant med nyeste teknologi, for å kunne tilby innovative IT-løsninger til alle våre kunder.

Strategiske partnere

Atea konsernet har et strategisk partnerskap med de ni ledende globale leverandørene i bransjen. For deg som kunde betyr dette en kunnskapsrik og sterk leveransekapasitet innenfor sertifiserte områder. Klikk på logoene under for å lese mer om våre partnere.

Apple logo

hpe logo

vmware logo

cisco logo

hp logo

microsoft logo

Gull partnere

Utover vårt strategiske partnerskap arbeider vi også med et antall gullpartnere. For å deg som kunde betyr det en kunnskapsrik og sterk leveranseevne innenfor de fleste sertifiserte områder.

Adobe logo

Jabra logo

Samsung logo

Citrix logo

Logitech logo

Veeam logo

Fortinet logo

Intel logo

Red hat logo

Vi samarbeider også med

DNT logo

Vi er stolte av vårt samarbeid med Den Norske Turistforening (DNT). Vi er DNTs teknologipartner og DNT er vår turpartner. Sammen ønsker vi å bidra til god folkehelse gjennom fine turopplevelser.

Mer om samarbeidet med DNT

Zero logo

Miljø og klima er viktige premissgivere i alle våre arrangementer. Sammen med Miljøstiftelsen ZERO har vi utviklet en teknisk spesifikasjon med krav for gjennomføring av arrangementer.

Mer om samarbeidet med Zero

TV aksjonen logo

NRK TV-aksjonen har vært arrangert hvert år siden 1974, og har gitt livsviktig hjelp til millioner av mennesker. Vi har støttet TV-aksjonen i flere år med ulike bidrag i tillegg til pengestøtte.

Mer om TV-aksjonen

Oda logo

Siden 2018 har vi vært partner av ODA Nettverk, Nordens ledende møteplass for kvinner i tech. Sammen jobber vi strategisk og målrettet om større mangfold i IT-bransjen.

Mer om Oda nettverk