Bærekraftig IT

 

Green as a Service

Digitaliseringen går raskere for hver dag, og bærekraft angår oss alle. Grønt tankesett, det vi kaller grønnvare, er en viktig del av utviklingen for å imøtekomme dagens behov i teknologiens verden.

Vi må tenke tiltak og tjenester som ikke ødelegger mulighetene for kommende generasjoner. Hver eneste dag jobber vi med kunder som utfordrer oss på hvordan vi sammen kan gjøre mer bærekraftige innkjøp, og fortsette å utvikle Norge med grønn IT.

Kunsten å tenke grønnvare

 

Atea er stolte over å ha bærekraft som en viktig del av vår forretningsidé. Bærekraftig utvikling er ikke bare en «feelgood»-side i årsrapporten vår. Vi mener det ligger gode gevinster i løsninger som jobber på lag med miljøet.

Snakk med en av våre rådgivere om bærekraftig IT i dag

 

 

Våre grønne tjenester

 

Det finnes flere måter å tenke grønnere. IT-enheten du bruker for å lese dette eller den du planlegger å kjøpe skal være en del av en langsiktig og bærekraftig strategi. Derfor tilbyr vi flere tjenester og verktøy som hjelper våre kunder med å tenke bærekraft.

Bli en grønnere bedrift

 

GoITloop

Gi nytt liv til det du ikke bruker. GoITloop er et tiltak som samler inn utdatert maskinvare som bedriften ikke har bruk for. Vi sørger for sikker sletting av data og resirkulerer de delen av teknologien som kan brukes igjen, og igjen.

 

 

100%-klubben

Har du tenkt på at hvert eneste IT-produkt har en livssyklus? Denne syklusen kan du og jeg påvirke fra start til slutt. 100 %-klubben er for de kundene som vil øke andelen av gjenvunnet og gjenbrukte enheter. Sammen strekker vi oss mot målet om at 100 % av enhetene som selges skal samles inn til gjenbruk og gjenvinning. Vi kan faktisk gjenbruke eller resirkulere 99,7 %, og ditt bidrag kan gjøre en stor forskjell.

 

 

Tenk grønt med produktnære tjenester

Vi jobber for at alle våre kunder skal tenkte hele livssyklusen til bedriftens IT-utstyr. Dette er ikke bare god samvittighet, men også god business. Våre rådgivere hjelper deg med å legge en grønn strategi for bedriften din.

 

Fem tips for bærekraftig håndtering av ditt digitale utstyr

Det handler ikke bare om valg av nytt teknologiutstyr, men også om hva du gjør med det gamle.

  • Velg miljømerkede produkter
  • La dine produkter få et nytt liv
  • Det er lurt å samordne leveranser
  • Velg miljøvennlig energi
  • Ta vare på enhetene dine!

Vil du vite mer om grønn IT?

 

Abonner på månedlig grønnvare-nyheter fra oss og våre samarbeidspartnere.

 

Våre bærekraftsmål mot 2030

Vi gjør vår del for å være med på den bærekraftige endringen vi ønsker å se i verden. Vi i Atea tar sikte på å være 100% sirkulær, likeverdige og ha en positiv innvirkning på samfunnet innen 2030. 

Vi vil oppnå dette gjennom fem ulike mål. For hvert år skal vi rapportere på hvor langt vi har kommet i dette arbeidet.

 

Spør oss om bærekraftig IT

Ved samtykke godtar du at vi lagrer dine data i våre systemer.

Les mer i vår personvernserklæring.

Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer