Løsningsrådgiver innen Public Cloud? Vi ønsker deg med på laget!

Fast ansettelse

Stavanger
2024-08-05

Som spesialist på salg av skytjenester er du en del av et sterkt fagmiljø i Atea. Du er nysgjerrig på teknologi, kunder, partnere og kollegaer. I rollen er den viktigste oppgaven å eie og drive salgsprosesser innen fagområdet, og dette gjør du ved å skape gode kundeopplevelser. Du vil spille en sentral rolle i å utvikle og iverksette teknologistrategier som drar nytte av skyteknologier hos våre kunder.  Du vil jobbe tett med våre kunder og interne team for å definere og få relevante tjenester ut i markedet.

Ansvarsområder og arbeidsoppgaver:

 • Identifisere og evaluere de mest passende og framtidsrettede skyløsningene og teknologiene for våre kunders behov
 • Utarbeide arkitektur og design i samarbeid med teknisk personell for skyløsninger som oppfyller skalerbarhet, sikkerhet og ytelseskrav
 • Fasilitere arbeid på tvers av nøkkelressurser hos kunde, ulike kompetansemiljøer i Atea og verdensledende produsenter, for å best mulig møte kunders behov og forventninger
 • Være pådriver for at kunder kan ta del i produsenters insentivordninger og funding-muligheter
 • Drive proaktivt salg i samarbeid med kundeansvarlige

Kvalifikasjoner og kompetansekrav (en eller flere av disse beskriver din kompetanse godt):

 • 10 års erfaring med skyteknologi
 • Bachelor- eller mastergrad i informatikk, informasjonsteknologi eller relatert felt
 • Du er komfortabel med begreper som Cloud Adoption Framework og Well Architected Framework
 • Har god kjennskap til Microsoft Azure og Microsoft 365
 • Utadvendt og relasjonsbygger
 • Sterk kommersiell forståelse og erfaring med skytjenester

Det er mange grunner til å bli en Ateaner! Dette er noen av dem:

8000 Kolleger fordelt på 7 land! I Norge får du 1800 kollegaer fra Hammerfest i nord til Kristiansand i sør som brenner for teknologi og gode kundeopplevelser. Du blir en del av et sterkt fagmiljø, og får kollegaer som er noen av Norges fremste i sine fagfelt. En viktig oppgave for våre ledere er å skape bransjens beste arbeidsplass. Vi driver målbevisst satsing på våre medarbeideres utvikling og trivsel. Som ansatt hos oss får du et tilpasset karriereprogram med vekt på din faglige utvikling. Vi kan også friste med muligheter for sertifiseringer og videreutdanning, konkurransedyktige betingelser, gode pensjonsordninger, kjempegod helseforsikring, fleksibel arbeidstid, flere faggruppemiljø, idrettsgrupper, sosiale grupper og mye annet. Atea er nylig kåret til et av verdens mest bærekraftige selskap og DEN mest bærekraftige IT leverandøren, og vår bærekraftsatsing har en dyp forankring hos ansatte, kunder og samarbeidspartnere. Som ansatt i Atea vil du få opplæring i bærekraft og bli en del av en gjeng som brenner for å gjøre samfunnet bedre hver eneste dag.

 

Vil du bli med på laget?

Arbeidssted er ved vårt kontor på Sola. Alle søknader behandles fortløpende og konfidensielt.

På grunn av sommerferieavviklingen kan det ta litt lengre tid før du får en tilbakemelding fra oss. 

I Atea tror vi på at flinke folk kjenner andre flinke folk. Hvem kjenner du som kunne passe inn hos oss? Tips oss da vel.

Stavanger
2024-08-05
Per Isaksen
Salgsleder