Atea Oslo søker Key Account Manager til Forsvarssektoren!

Fast ansettelse

Oslo
2024-07-31

Atea Oslo styrker nå salgsapparatet, så vi søker en Key Account Manager som vil bidra til å videreutvikle selskapets relasjoner med spennende kunder innen offentlig sektor. Har du lederegenskaper, erfaring med salg og interesse for teknologi? Da vil vi snakke med deg!

Forsvarsteamet i Atea er et eget team som forvalter Atea sine rammeavtaler mot Forsvarssektoren. Totalt forvalter Forsvarsteamet avtaler verdt i overkant av 1 milliard i året og er dermed en viktig del av Atea sin satsing innenfor offentlig forvaltning. Avdelingen Salg jobber med å forvalte avtaler, skaffe nye avtaler, samt ta frem komplette løsninger for Forsvarssektorens IKT-installasjoner. I Forsvarsteamet får du en spennende og samfunnsviktig jobb hvor du vil kunne utgjøre en forskjell.

Du vil være en del av et team med svært erfarende medarbeidere og spesialister innenfor kundens IKT-installasjoner, som omfatter datarom, nettverk og klient/periferi-utstyr. Du vil jobbe fra vårt Oslo-kontor, og bli en sentral del av teamet som jobber med Forsvaret. Du kan forvente å jobbe med kunder i en sektor med stor aktivitet, og noen av dine oppgaver vil være:

  • tett proaktiv oppfølging av egen kundeportefølje
  • drive alle initiativer og prosjekter hos kundene
  • øke omsetningen på dine kunder.
  • deltakelse i tilbudsprosjekter og anbud

Vi tror du vil trives i rollen om du er en person med en positiv innstilling, er proaktiv og har godt humør. Du verdsetter å jobbe i team og evner å skape resultater gjennom andre. Du er en erfaren historieforteller med et stort etablert nettverk. Du har solid forretningsforståelse og teft for å identifisere og utvikle nye forretningsmuligheter, og evner å sette deg inn i og løse varierte og utfordrende prosesser. Det er en stor fordel at du har interesse for teknologi og hva teknologi kan gjøre for mennesker. Du evner å oversette teknologi til forretning og gjennom dette skape verdi for kunden.

Videre har du:

  • minimum 3-5 års salgserfaring.
  • bachelorgrad eller høyere utdannelse innen business, management, økonomi eller teknologi. Relevant erfaring kan kompensere for manglende utdanning.
  • god norsk skriftlig og muntlig fremstillingsevne.
  • erfaring og kjennskap til Forsvarsektoren er en fordel.
  • det er et krav til at du kan sikkerhetsklareres. 

Gode grunner til å velge oss:

Atea skal være en arbeidsplass basert på god kultur for både ansatte, kunder og våre partnere. Vår visjon er The Place to Be, som er utformet av de ansatte. Du vil treffe en herlig gjeng med kollegaer som er noen av Norges fremste i sine fagfelt.

Som ansatt hos oss får du et tilpasset karriereprogram med vekt på din faglige utvikling og alles medarbeidertilfredshet. Vi tror at folk som kjenner hverandre jobber bedre sammen. Derfor bruker vi tid på å leke, lære og ha det gøy sammen gjennom landstreff, idrettsinitiativ, turer og mye mer.

Vi kan også friste med høy fleksibilitet for utvikling, muligheter for sertifiseringer og videreutdanning, konkurransedyktige betingelser, gode pensjonsordninger, topp helseforsikring, fleksibel arbeidstid, flere faggruppemiljø, idrettsgrupper, sosiale grupper og mye annet. Vil du bli med på laget

Vi håper dette høres ut som en spennende mulighet, og er klare for å høre fra deg. Grunnet ferieavvikling vil ikke aktuelle søkere kontaktes før i august. Har du spørsmål til stillingen, ta kontakt med Even Rud på even.rud@atea.no. 

Vi gleder oss til å høre fra deg! 

Oslo
2024-07-31
Even Rud
Salgssjef Forsvarssektoren