Motiveres du av å utvikle medarbeidere i et dynamisk kompetansemiljø ?

Fast ansettelse

Bodø
2024-07-28

I Atea brenner vi for livslang læring. Gode verdier er viktig for å stadig utvikle oss selv, teamet vårt og selskapet. Ved å være nysgjerrig på ny kunnskap, fremtidsrettet med våre kunder og partnere, og ansvarlig i vårt bidrag til å digitalisere Norge, skal vi i Atea være med å sette preg på en spennende fremtid. 

Dette er tiden for oss som elsker teknologi! 

Vi ser nå etter en konsulentleder i Nordland som vil få et stort ansvar for videreutvikling av konsulentavdelingen. 

Om stillingen

Som konsulentleder i Nordland vil du ha personalansvar for et team med konsulenter innenfor flere ulike tekniske fagfelt. Oppfølging, tilrettelegging og utvikling av medarbeidere er en sentral del av denne rollen.

Vi er i stadig utvikling så det vil også være viktig å identifisere og utforske nye forretningsområder innen privat og offentlig sektor. Du vil ha løpene dialog med kunder, bistå i salgsprosesser og sørge for at prosjekter gjennomføres i henhold til avtale.

Du vil både være en del av ledergruppa i Nordland og jobbe tett med lederkollegaer i hele Atea. 

Arbeidssted er Bodø. Noe reising på påregnes.

Hvem er du?

Vi ser etter en person som vet å gripe muligheter når de dukker opp og som stoler på egne beslutninger. Som konsulentleder hos oss er det viktig at du motiveres av å møte et marked i stadig endring. Utviklingen skjer raskt så evnen til å tilpasse seg og se muligheter istedenfor begrensninger er en suksessfaktor. Vi er opptatt av at du er nysgjerrig og tilstede for de menneskene du skal lede, og at du brenner for å utvikle medarbeidere, kunder og forretning. Du blir en del av et stort, erfarent og kompetent lederteam som du vil samarbeide med. 

Vi ser etter deg som:

  • Har dokumentert ledererfaring. Annen relevant ledererfaring kan veie opp for manglende erfaring med personalansvar.
  • Kan vise til gode resultater.
  • Har erfaring med og/eller har tydelige tanker om å bygge kultur og team.
  • Er teamorientert og inkluderende
  • Har god kundeforståelse og er vant til å bygge relasjoner. 

Gode grunner til å velge oss: 

Atea skal være en arbeidsplass basert på god kultur for både ansatte, kunder og våre partnere. Vår visjon er The Place to Be, som er utformet av de ansatte. Du vil treffe en herlig gjeng med kollegaer som er noen av Norges fremste i sine fagfelt.  

Som ansatt hos oss får du et tilpasset karriereprogram med vekt på din faglige utvikling og alles medarbeidertilfredshet.  Vi tror at folk som kjenner hverandre jobber bedre sammen. Derfor bruker vi tid på å leke, lære og ha det gøy sammen gjennom landstreff, idrettsinitiativ, gamingkvelder, Geek Nights, hytteturer og mye mer. Vi kan også friste med høy fleksibilitet for utvikling, muligheter for sertifiseringer og videreutdanning, konkurransedyktige betingelser, gode pensjonsordninger, topp helseforsikring, fleksibel arbeidstid, flere faggruppemiljø, idrettsgrupper, sosiale grupper og mye annet. Vil du bli med på laget? 

Teknologi er nøkkelen til å nå verdens felles bærekraftsmål. Bærekraft er et felles samfunnsansvar, og Ateas bærekraftsatsing har en dyp verdi for ansatte, kunder og samarbeidspartnere i selskapet. Du kan lese mer om hvordan vi i Atea jobber med samfunnsansvar på vår nettside.  

Bli kjent med Atea! 

Høres dette ut som en spennende mulighet? Søk da vel!  

Vi er klare for å høre fra deg så snart som mulig og senest innen 28.juli. Alle søknader behandles konfidensielt. Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon om stillingen, ta kontakt med leder for Nordland, Roger Hansen, på roger.hansen@atea.no

Av hensyn til GDPR kan vi ikke motta søknader på epost. Vi ber deg derfor om å klikke «søk» i annonsen. 

Bodø
2024-07-28
Roger Hansen
Leder Nordland