Et av Bergens største konsulentmiljøer trenger flere erfarne kolleger!

Fast ansettelse

Bergen
2024-08-30

Vil du jobbe i Nordens største IT-selskap med Norges største kunder, i tett samarbeid med verdens største teknologileverandører? Da kan dette være rett mulighet for deg!

Vi bygger Norge med IT!

I Atea brenner vi for livslang læring. Gode verdier er viktig for å stadig utvikle oss selv, teamet vårt og selskapet. Ved å være nysgjerrig på ny kunnskap, fremtidsrettet med våre kunder og partnere, og ansvarlig i vårt bidrag til å digitalisere Norge, skal vi i Atea være med å sette preg på en spennende fremtid.

Vi ekspanderer og ser nå etter en erfaren fullstack systemutvikler til vårt kontor i Bergen. 

Om stillingen:
I stillingen vil du oversette brukerkrav til overordnet arkitektur og implementering av nye systemer. Du vil drive testdreven utvikling og vedlikehold av backendsystemer og frontend kode, og feilsøking og effektiv korrigering av frontend, backend og databasesystemer. Videre vil du rådgi og støtte ATEAs kunder på digitale løsninger. Stillingen er lokalisert ved Ateas kontor på Damsgård i Bergen og i enkelte prosjekter sitter vi på kundens lokasjon og i andre tilfeller på hjemmekontor.

Hvem er så du?
Vi ser for oss at du har erfaring med backend (eks .NET og/eller Java, Golang, Python), frontend (eks. React, Angular, Vue, Javascript) og erfaring med skyløsninger (eks Azure aller AWS).

Som person er du strukturert, serviceinnstilt og kundeorientert, i tillegg til at du har gode samarbeidsevner med fokus på kunnskapsdeling.

Videre har du: 

  • En kreativ innstilling til å finne gode løsninger og er komfortabel med å gi faglige råd i prosjekt
  • Gode kommunikasjonsegenskaper på norsk og engelsk
  • Relevant høyere utdanning (relevant erfaring og sertifiseringer kan veie opp for manglende utdannelse)

 

Gode grunner til å velge oss:
Du vil oppleve at i Atea lever vi etter vår visjon, som er The Place to Be; vi skal være The Place to Be for våre kunder, partnere og deg som ansatt.  

Vi kan friste med konkurransedyktige betingelser, gode pensjonsordninger, topp helseforsikring, full lønn ved foreldrepermisjon, fleksibel arbeidstid, flere faggruppemiljø, idrettsgrupper, sosiale grupper og mye mer. Vil du bli med på laget? 

Og du? Vi mener at teknologi er nøkkelen til å nå verdens felles bærekraftsmål. Bærekraft er et felles samfunnsansvar, og Ateas bærekraftsatsing har en dyp verdi for ansatte, kunder og samarbeidspartnere i selskapet.

Høres dette ut som en spennende mulighet? Søk da vel! Vi er klare for å høre fra deg så snart som mulig og behandler søknader fortløpende. Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon om stillingen, ta kontakt med Kenneth Kallestad (Business Development Manager) på mail: kenneth.kallestad@atea.no.

Bergen
2024-08-30
Kenneth Kallestad
Konsulentleder Utvikling