Er du vår nye junior prosjektleder i Stavanger?

Fast ansettelse

Stavanger
2024-07-31

Junior prosjektleder til teknologiprosjekter  

I Atea har vi en ambisjon om å være det beste stedet å være for teknologientusiaster! Vi lover deg et godt arbeidsmiljø, relevante og krevende utfordringer som tar oss ett hakk nærmere en verden hvor teknologi er til for å gjøre livet enda bedre. Vi lover deg også et miljø hvor du får utviklet deg personlig og profesjonelt. Tanken er at du skal bli en ettertraktet senior prosjektleder med årene. Høres dette lovende ut?  

Prosjektavdelingen i Stavanger leverer tjenester til kunder i hele Norge, og vil inngå i et team med i dag 8 dyktige prosjektledere og rådgivere. Prosjektene er av varierende størrelse, med interne og eksterne prosjektteam.   

Vi søker en junior prosjektleder som trives med en å lede prosjekter fra start til slutt. Du er med å skape resultater gjennom å levere prosjekter til avtalt tid, kost og kvalitet. Du er klar og tydelig i kommunikasjon med kunder og prosjektmedarbeidere. Gode samarbeidsevner kombinert med evnen til å få teamet til å jobbe mot felles mål vektlegges høyt. Det er viktig at du ikke er redd for å lære nye systemer. Vi bruker SAP og ServiceNow.  

 Hva har du med deg i ryggsekken?  

 • 0-3 års erfaring. Erfaring innenfor IT verdsettes  
 • Master innen IT/Teknologi, ingeniørfag eller økonomi.  
 • Nysgjerrig og ambisiøs 
 • Relevante sertifiseringer som Prince2, PMP, Agile Coach, Scrum master eller lignende er positivt, men ikke et krav. 

Vi ser at det kan oppfattes som om vi ønsker en tusenkunster. Du trenger ikke fylle alle krav og være "perfekt" fra dag én. Vi jobber sammen i team, som har som motto: «1+1 =3 i et optimalt team» – vi jobber sammen og utvikler hverandre. Vi har alltid noen å sparre med, noen å søke råd hos og noen som ser oss – og våre individuelle behov.  

Du vil typisk jobbe i prosjektteam med medlemmer fra ulike ekspertområder og hvor magien ligger i å hente ut det viktigste bidraget fra alle, til kundens beste.  

Som prosjektleder tror vi at du evner å:  

 • Motivere og bygge gode team  
 • Skape gode relasjoner internt og eksternt 
 • Se hvor det må tas initiativ – og gjøre det  
 • Tegne, kommunisere og navigere mot målbildet for kunden og prosjektgruppen 
 • Ha kontroll på de sentrale tingene i alle prosjekter: Tid, Kost, Kvalitet.  

Vi kan også friste med:  

 • Høy fleksibilitet for utvikling, muligheter for sertifiseringer og videreutdanning  
 • Aksjespareprogram  
 • En super pensjonsordning, topp reise-, helse- og behandlingsforsikringer  
 • Fleksibel arbeidstid, konkurransedyktige betingelser  

P.S.: Visste du at hos oss får du en ekstra fridag hvert år for å gjøre andres hverdag bedre? #Frivillighetsdagen. Du får også selvsagt full lønn ved foreldrepermisjon.  

 

Menneskene i Atea  

Avdelingen du vil bli en del av består av et sterkt team med fokus på konstant utvikling, både faglig og personlig. Selv om vi har forskjellige personligheter, er vi en del av et større lag, og vi trives sammen. Vi utfordrer, vedlikeholder og bygger hele tiden kulturen vår gjennom alt vi foretar oss – på denne måten kan vi med hånda på hjertet si at vi er The Place to Be (TP2B). Vi treffes jevnlig på flere samlinger lokalt og nasjonalt, hvor faglig påfyll og sosiale sammenkomster bygger opp under den gode kulturen vår.  

Arbeidssted er på vårt kontor i Sola. 

Vi håper dette høres ut som en spennende mulighet! Gleder oss til å høre fra deg, gjerne så snart som mulig. Dersom du har spørsmål, ta kontakt med leder for prosjektlederavdelingen i Stavanger:

Stavanger
2024-07-31
Marianne Bjelke-Andersen
Konsulentleder Prosjekt