Vil du bidra til å styrke Atea innen Velferdsteknologi?

Fast ansettelse

Oslo
2024-07-29

Dette er tiden for oss som elsker teknologi!

Vi opplever økende etterspørsel av våre tjenester innen velferd, og vi trenger med det å styrke oss med en engasjert og lærevillig konsulent innenfor velferdsteknologi.

Atea skal være en arbeidsplass basert på god kultur for både ansatte og kunder. Vår visjon er The Place to Be og den er utformet av de ansatte. Forretningen er bygget på nære kunderelasjoner, bred innsikt i produsentenes virksomhet, motiverte medarbeidere og et konstant blikk på morgendagen. Med teknologi av og for mennesker skal vi bygge Norge med IT. Den jobben er pågående, viktig og givende. Atea er i sterk vekst og et svært solid selskap.

Som teknisk velferdskonsulent vil du primært jobbe in-house eller være ute hos kunde – hovedsaklig hos helseinstitusjoner. Du vil jobbe med service og support av eksisterende kunder, i tillegg til implementering av ny velferdsteknologi.

Dette inneholder blant annet innendørs posisjonering, sensorikk for varsling av aktive og passive varsler til helsepersonell og teknologi for hjemmeboende.

Stillingen innebærer periodevis en del reising.

Hvem er så du?

Som person bryr du deg om andre mennesker, og trives i tett samarbeid med kunder samtidig som du har en forkjærlighet for teknologi. Du tar initiativ, er analytisk, ansvarsfull og løsningsorientert. Videre er du nysgjerrig på ny kunnskap, og trives med å ha mange baller i luften. Videre ser vi for oss at du har:

  • utdannelse innen teknologi / IT / elektro.
  • erfaring med nettverksløsninger
  • erfaring med Linux
  • erfaring med å jobbe i team
  • erfaring med trådløse systemer som Wifi og BLE
  • meget god muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk.
  • førerkort klasse B

Det er også fint om du har: 

  • kompetanse innen KNX eller xComfort
  • erfaring med Cisco CCNA Wireless
  • sertifisering / eksamen i dev-net

I Atea får du 1700 kollegaer fra Hammerfest i nord til Kristiansand i sør som brenner for teknologi og gode kundeopplevelser. Du blir en del av et sterkt fagmiljø, og får kollegaer som er noen av Norges fremste i sine fagfelt.

Hos oss får du et tilpasset karriereprogram med vekt på din faglige utvikling. Vi kan også friste med muligheter for sertifiseringer og videreutdanning, konkurransedyktige betingelser, super pensjonsordning- og topp reise-, helse- og behandlingsforsikringer, fleksibel arbeidstid, flere faggruppemiljø, idrettsgrupper, sosiale grupper og mye annet.

Og du? Visste du at Atea er kåret til et av verdens mest bærekraftige selskaper?

Høres dette interessant ut? Da vil vi gjerne motta søknad fra deg, senest 29. juli. Grunnet ferieavvikling vil vi ikke behandle søknader før etter søknadsfrist. Ved spørsmål som om stilling kan du kontakte konsulentleder Per Kristian Eide, per.kristian.eide@atea.no

Oslo
2024-07-29
Per Kristian Eide
Konsulentleder AV & Velferd