Atea vokser og vi trenger flere flinke konsulenter i Haugesund og Stord!

Fast ansettelse

Haugesund
2024-07-26

Vi i Atea brenner for teknologi. Vår misjon er å bygge Norge med IT og vi tror at mange av morgendagens utfordringer vil løses ved hjelp av teknologi. Våre kunder ser til oss for råd og veiledning for hvordan teknologi kan gi dem reell verdi i deres forretning.

På grunn av stadig nye kunder og økende oppdragsmengde ønsker vi oss flere med på laget. 

Atea har en rekke store kunder og prosjekter som krever dyktige konsulenter innenfor flere fagområder. Vi er på jakt etter flere entusiastiske, inkluderende og målrettede konsulenter som vil være med å utfordre og styrke vårt arbeid innenfor skyleveranser. Vi ser etter deg som er sulten på å utforske hvordan vi utnytter vår samlede ekspertise til det beste for våre kunder.

 

Som Senior- og IT-Konsulent vil du være med å sette opp nye og videreutvikle kundens IT løsninger sammen med våre største partnere.

Som Sikkerhetskonsulent vil du være med å hjelpe kundene våre med å reelt forbedre kunden sine IT-Sikkerhetsløsninger.

Som Teknisk kunderådgiver vil du få ansvaret for å forvalte og videreutvikle en eller flere kunders IT løsninger i tett samarbeid med kunden selv, andre fagspesialister og Atea sine partnere. Du vil også få muligheten til å delta i større prosjekter regionalt og nasjonalt.

Som Arkitekt Azure vil du være med å designe, gi råd og bli med på kunden sin reise til Skyen.

I alle rollene vil vi samarbeide med våre partnere for å gi kunden den beste løsningen tilgjengelig. Vi har et tett og strategisk samarbeid med våre 10 største partnere som er Microsoft, Cisco, VmWare, Lenovo, HP, HPe, Dell, Citrix, IBM og Apple.

 

Hvem er du?

Du er en som brenner for å ta i bruk ny teknologi. Du har god overordnet teknisk forståelse, og evner å avdekke både utfordringer og potensiale i ulike deler av IT løsningen. Du liker å ta 100% eierskap til ditt ansvarsområde, og slipper ikke en utfordring før det er løst. Du har god forretningsforståelse, og har alltid kundens behov i tankene når det diskuteres løsninger. Du liker å snakke med mennesker, er selvstendig, og trives med å jobbe i tverrfaglige team.

 

Vi ser etter deg som ...

  • Har bakgrunn fra tilsvarende roller, IT konsulent, Seniorkonsulent, Arkitekt, Rådgiver, IT drift eller andre roller innen IT.
  • Gjerne har praktisk erfaring med en eller flere av følgende teknologier: M365, Windows Klient/Server, Intune, AVD, skyplattformløsninger (Microsoft Azure, AWS, Google Cloud Platform), Nettverk (Cisco, Palo Alto, Aruba m.fl) eller sikkerhetsløsninger fra Fortinet, Checkpoint med fler.
  • Liker å holde deg oppdatert på ny teknologi, og gjerne tar relevante kurs og sertifiseringer
  • Har et sterkt ønske om å jobbe med de flinkeste kollegaene bransjen har å tilby!

 

Det er mange grunner til å bli en Ateaner! Dette er noen av dem:

8000 Kolleger fordelt på 7 land! I Norge får du 1800 kollegaer fra Hammerfest i nord til Kristiansand i sør som brenner for teknologi og gode kundeopplevelser. Du blir en del av et sterkt fagmiljø, og får kollegaer som er noen av Norges fremste i sine fagfelt. En viktig oppgave for våre ledere er å skape bransjens beste arbeidsplass. Vi driver målbevisst satsing på våre medarbeideres utvikling og trivsel. Som ansatt hos oss får du et tilpasset karriereprogram med vekt på din faglige utvikling. Vi kan også friste med muligheter for sertifiseringer og videreutdanning, konkurransedyktige betingelser, gode pensjonsordninger, kjempegod helseforsikring, fleksibel arbeidstid, flere faggruppemiljø, idrettsgrupper, sosiale grupper og mye annet. Atea er nylig kåret til et av verdens mest bærekraftige selskap og DEN mest bærekraftige IT leverandøren, og vår bærekraftsatsing har en dyp forankring hos ansatte, kunder og samarbeidspartnere. Som ansatt i Atea vil du få opplæring i bærekraft og bli en del av en gjeng som brenner for å gjøre samfunnet bedre hver eneste dag.

 

Vil du bli med på laget?

Arbeidssted er ved vårt kontor på Stord eller Haugesund. Alle søknader behandles fortløpende og konfidensielt.

På grunn av sommerferieavviklingen kan det ta litt lengre tid før du får en tilbakemelding fra oss. 

Dersom du har spørsmål, ta kontakt med Tove janita Lunde Kvernenes på tlf. 950 31 318.

I Atea tror vi på at flinke folk kjenner andre flinke folk. Hvem kjenner du som kunne passe inn hos oss? Tips oss da vel.

Haugesund
2024-07-26
Tove Janita Lunde Kvernenes
Konsulentleder