Vil du jobbe med IT sikkerhet i Norges fremste teknologibedrift?

Fast ansettelse

Trondheim
2024-07-31

I Atea brenner vi for livslang læring. Gode verdier er viktig for å stadig utvikle oss selv, teamet vårt og selskapet. Ved å være nysgjerrig på ny kunnskap, fremtidsrettet med våre kunder og partnere, og ansvarlig i vårt bidrag til å digitalisere Norge, skal vi i Atea være med å sette preg på en spennende fremtid.

Dette er tiden for oss som elsker teknologi!

IT-sikkerhet er et meget aktuelt tema i alle bedrifter i Norge og hos oss i Atea har vi et ekstra stort fokus på å være en "trusted advisor" på nettopp dette området. Derfor jobber vi tett sammen med de største sikkerhetsprodusentene i verden for å holde oss oppdaterte på trusselbildet og løsninger som vi kan tilby våre kunder. 

Om stillingen

Som løsningsselger i Atea får du jobbe med mest spennende kundene i Trøndelag, Nordland, Troms, Finnmark samt Svalbard. Du vil få jobbe med de mest spennende teknologiene som er tilgjengelig. Du vil inngå i et energisk og faglig kompetent team som skal sikre at Atea fortsett er i front når det gjelder nyskapende, innovative og brukervennlige løsninger. Kontorsted er Trondheim, Alta, Bodø eller Tromsø. 

Vårt IT-sikkerhetsteam jobber tett med Atea IRT-team og kompetente konsulenter på tvers av landet. Vi har en kultur for å dele og lære av hverandre gjennom vårt eget virtuelle Infosec-team.

Arbeidsoppgavene vil i hovedsak bestå av å følge opp kundeporteføljen gjennom å:

• Samarbeide med Key Account Managere, Account Managere og andre i kundeteamet for utarbeidelse av løsninger og tilbud samt delta aktivt i kundemøter
• Være en aktiv rådgiver ved å bistå med innsikt i teknologi og sikkerhets løsninger for våre kunder
• Være faglig fyrtårn innenfor dagens og fremtidens sikkerhetsutfordringer og løsninger
• Ha en arkitektonisk tilnærming til kundens løsninger, for å kunne gi råd om videre veivalg
• Videreutvikle eksisterende avtaler og samarbeid med kunder
• Bistå med løsningsforslag og teknisk kompetanse, samt delta i besvarelser av anbud
• Konkretisere og formulere/visualisere en leveranse både skriftlig og muntlig
• Du vil jobbe tett med partnere og få muligheter til å spesialisere deg ved å ta relevante sertifiseringer

Hvem er så du?

Som person er du flink til å se helheten og konkretisere problemstillinger og løsninger. Videre ser du på deg selv som selvstendig, fleksibel og tilpasningsdyktig. Du er en person som evner og har lyst til å kontinuerlig tilegne deg kunnskap om ny teknologi, samt evner å forstå hvordan teknologi kan omsettes til forretningsmessig verdi for kunder og for Atea. Å jobbe sammen med andre er noe du liker, og du er systematisk og effektiv. 

Vi setter stor pris på om du:

  • Har relevant IT utdanning og erfaring. Erfaring kan kompensere for manglende formell kompetanse.
  • Har erfaring som rådgiver og fra design innen nettverk/kommunikasjon/sikkerhet
  • Har evne til å presentere løsning til kundene
  • Er oppdatert på regler rundt sikring av nettverk og infrastruktur
  • Er ansvarlig, nysgjerrig, og fremtidsrettet
  • Kan snakke og skrive norsk med kunder

Gode grunner til å velge oss:

Atea skal være en arbeidsplass basert på god kultur for både ansatte, kunder og våre partnere. Vår visjon er The Place to Be, som er utformet av de ansatte. Du vil treffe en herlig gjeng med kollegaer som er noen av Norges fremste i sine fagfelt.  

Som ansatt hos oss får du et tilpasset karriereprogram med vekt på din faglige utvikling og alles medarbeidertilfredshet.  Vi tror at folk som kjenner hverandre jobber bedre sammen. Derfor bruker vi tid på å leke, lære og ha det gøy sammen gjennom landstreff, idrettsinitiativ, gamingkvelder, Geek Nights, hytteturer og mye mer. Vi kan også friste med høy fleksibilitet for utvikling, muligheter for sertifiseringer og videreutdanning, konkurransedyktige betingelser, gode pensjonsordninger, topp helseforsikring, fleksibel arbeidstid, flere faggruppemiljø, idrettsgrupper, sosiale grupper og mye annet. Vil du bli med på laget? 

Teknologi er nøkkelen til å nå verdens felles bærekraftsmål. Bærekraft er et felles samfunnsansvar, og Ateas bærekraftsatsing har en dyp verdi for ansatte, kunder og samarbeidspartnere i selskapet. Du kan lese mer om hvordan vi i Atea jobber med samfunnsansvar på vår nettside.  

Bli kjent med Atea!

Høres dette ut som en spennende mulighet? Søk da vel!

Vi er klare for å høre fra deg så snart som mulig og senest innen 31.juli. Av hensyn til GDPR kan vi ikke motta søknader på epost. Vi ber deg derfor om å klikke «søk» i annonsen. 

Trondheim
2024-07-31
Haakon Østlund
Leder løsningssalg Datacenter