Vil du lede store tilbudsprosjekter i Atea?

Fast ansettelse

Drammen
2024-08-09

Vi søker etter en Bid Manager

Atea har ambisjon om å vokse. Dette skal skje gjennom at vi posisjonerer oss ytterligere innenfor «Managed Services» og IT-konsulenttjenester, samtidig som vi fortsetter å vinne de store avtalene relatert til hardware og software, inkludert livssyklustjenester for dette. Bid Management-teamet har en avgjørende rolle i veksten.

Jobber du i dag med Bid Management og store tilbudsprosjekter? Eller har du over 5 års erfaring med salg eller prosjektledelse, og ønsker å utvikle deg videre? Da er vi interessert i deg for å styrke vårt bid management team!

En av våre erfarne kollegaer skal slutte og vi ønsker å erstatte denne kapasiteten. Som Bid Manager i Atea får du mulighet til noe mer enn å bare styre tilbudsprosessen. Vi leder de største tilbudene og i fjor hadde teamet ansvar for 40 tilbudsprosjekter med en kontraktsverdi på over 3 milliarder.

Stillingsbeskrivelse

Som person er du strukturert og evner å håndtere flere prosesser samtidig. Du har prosjektlederegenskaper, og vinnermentalitet. Du er analytisk og har en interesse for teknologi. Videre er du opptatt av at det du produserer har god innholdsmessig kvalitet. Du trives med å utfordre internt og mot kunder for å oppnå best mulig resultat.

Vi søker vi nå etter en dyktig Bid Manager.

I arbeidsoppgaver inngår blant annet

 • lede arbeidet på de største tilbudsprosjektene i Atea
 • sikre en profesjonell tilbudsbesvarelse
 • sikre en god vinnstrategi
 • bidra der det kreves for å vinne tilbudene
 • videreutvikle prosess og verktøy relatert til tilbudsledelse

Vi setter stor pris på om du

 • har utdanning på bachelor- eller masternivå (Gjerne innen IT, økonomi, administrasjon/ledelse eller juridiske fag)
 • er sertifisert innen prosjektmetodikk, eks. PRINCE2
 • har erfaring med å lede tilbud- eller anskaffelsesprosesser, gjerne innen IT
 • er strukturert og metodisk, med gode prosjektlederegenskaper
 • er en god relasjonsbygger
 • har kjennskap til regelverk for offentlige anskaffelser og ulike kontraktstyper
 • har gode muntlige og skriftlige ferdigheter på norsk og engelsk
 • er opptatt av god innholdsmessig, språklig og grafisk fremstilling av tilbud

Stillingen hører til Region Sør, hvor vi har kontorer i Drammen, Kongsberg, Sandefjord, Arendal og Kristiansand. Du vil inngå i et team med to andre Bid Managere.

Du vil være en del av større fagmiljø med 20 Bid Managere og støttefunksjoner i det som kalles Bid Services. I jobben har du tilgang til ressurser fra et team med grafiske designere, og i tillegg et stort antall løsningsrådgivere innen forskjellige fagområder.

Arbeidssted velger du selv på et av de 5 kontorene i regionen. Du får stor frihet og mye ansvar, med mulighet for både hjemmekontor og fleksibel arbeidstid.

Virker dette spennende? Send inn din søknad her. For spørsmål, vennligst kontakt Arild Fevang, Teamleder – Bid Management e-post: arild.fevang@atea.no eller telefon 98 25 50 62.

Grunnet ferieavvikling vil vi ikke kontakte søkere før i august.

Om Atea

Atea er et norsk børsnotert selskap, som er Nordens og Norges største tjenestetilbyder innenfor IT-infrastruktur. Atea tilbyr konsulent- og driftstjenester innenfor digital arbeidsplass, sky og datasenter, datadreven innovasjon og IT-sikkerhet. Kundene til Atea får også tilgang til et unikt partnerskap med de største globale leverandørene av hardware og software.

Hovedkontoret for konsernet er i Oslo. Atea har ytterligere 22 kontorer i Norge og et stort antall kontorer i Sverige, Danmark, Finland og i Baltikum – vi er lokalisert i totalt 85 byer. Omsetningen til Atea var i 2023 52 milliarder globalt, hvorav kr 8.3 milliarder i Norge.

Gode grunner til å velge oss

Atea skal være en arbeidsplass basert på god kultur for både ansatte, kunder og våre partnere. Vår visjon er The Place to Be, som er utformet av de ansatte. Du vil treffe en herlig gjeng med kollegaer som er noen av Norges fremste i sine fagfelt.

Som ansatt hos oss får du et tilpasset karriereprogram med vekt på din faglige utvikling og alles medarbeidertilfredshet. Vi tror at folk som kjenner hverandre jobber bedre sammen. Derfor bruker vi tid på å lære og ha det gøy sammen gjennom landstreff, idrettsinitiativ, hytteturer og mye mer.

Vi kan også friste med høy fleksibilitet for utvikling, muligheter for sertifiseringer og videreutdanning, konkurransedyktige betingelser, gode pensjonsordninger, topp helseforsikring og fleksibel arbeidstid.

Bærekraft i alt vi gjør

Teknologi er nøkkelen til å nå verdens felles bærekraftsmål. Bærekraft er et felles samfunnsansvar, og Ateas bærekraftsatsing har en dyp verdi for ansatte, kunder og samarbeidspartnere i selskapet. Som ansatt i Atea vil du få opplæring i bærekraft og bli en del av en gjeng som brenner for å gjøre samfunnet bedre hver eneste dag.

Atea rangeres som ledende for bære­kraft i IT-sektoren. I år rykket Atea opp til 41. plass i den årlige Global 100-indeksen, som har vurdert 7000 børsnoterte selskap. Vi gikk også av med seieren som det mest bærekraftige IT-serviceselskapet i VERDEN!

Drammen
2024-08-09
Arild Fevang
Teamlead