Vil du være med å bygge et bærekraftig Norge med IT? Vi søker etter selger innenfor AV og samhandling.

Fast ansettelse

Stavanger
2024-03-10

Vi ser etter en ambisiøs, resultatorientert og engasjert selger. Du vil være med å bygge og videreutvikle vårt sterke fagmiljø innen AV og samhandling.  

 

Du vil inngå i et etablert team med dyktige løsningsselgere, og sikre at lønnsomme prosjekter og salg utføres til privat og offentlig sektor. En viktig del av rollen vil være å kontinuerlig utvikle deg innenfor salgsfaget og bygge faglig kompetanse innenfor AV og samhandling. Du vil være i tett dialog med både eksisterende og nye kunder, bistå i salgsprosesser og sørge for at prosjekter gjennomføres i henhold til avtale. Arbeidet vil i stor grad gjennomføres gjennom samhandling med Atea sine Account Managere og andre løsningsselgere. 

Vi har en tydelig ambisjon om sterk vekst, og vi søkere etter en selger som ønsker å være med på denne reisen og som evner å prioritere de rette aktivitetene som gjør at vårt team og Atea når nye høyder og når våre strategiske mål. 

 

Noen av de gode grunnene til å velge Atea: 

Vi er Norges største IT avdeling hvor du kan være med på hele verdikjeden, fra å komme opp med en løsning til å drifte denne. Vi er de eneste i Norge som tilbyr dette og som gjør Atea unikt. 

Atea er gullpartner med de største og kuleste leverandørene innen teknologi. Det vil si at Atea er først ut med å få opplæring, sertifiseringer og tilgang på de nyeste og mest etterspurte produktene og tjenestene på markedet. 

Vi tror at folk som kjenner hverandre jobber bedre sammen. Derfor bruker vi tid på å lære, leke og å ha det gøy sammen gjennom landstreff, idrettsinitiativ og mye mer. Hos Atea får du et tilpasset karriereprogram, og selvsagt alle andre konkurransedyktige goder. 

Teknologi er nøkkelen til å nå verdens felles bærekrafts mål. Bærekraft er et felles samfunnsansvar, og Ateas bærekraftsatsing har en dyp verdi for ansatte, kunder og samarbeidspartnere i selskapet.  

Stillingen rapporterer til Salgsleder AV i region sørvest og arbeidssted vil være i Stavanger. 

 

Høres dette ut som en spennende mulighet? Vi er i alle fall klare for å høre fra deg så snart som mulig. Alle søknader blir vurdert fortløpende. 

Kontaktperson Anders Wilhelmsen, Salgsleder AV region sørvest. 

Mobil 92482470, epost: anders.wilhelmsen@atea.no  

Stavanger
2024-03-10
Anders Wilhelmsen
Manager