Vi styrker laget med en løsningsrådgiver med god forståelse for IT-arkitektur

Fast ansettelse

Sandefjord
2024-03-04

Ønsker du å være med på vår vekstambisjon innen Cloud og Hybrid Platforms, og bidra til å nå våre strategiske mål? Vi skal styrke laget og søker en ambisiøs, resultatorientert og engasjert løsningsrådgiver.

I rollen som løsningsrådgiver vil du bli involvert tidlig i salgsprosessen for å gi kunden råd om hvilke løsninger som passer best i forhold til behov. Det betyr at du vil ha påvirkningskraft på hvilke løsninger som både blir presentert og velges. Du vil fungere som fagekspert og støtte øvrig salgsapparat med din kompetanse og erfaring, og blir en del av et sterkt fagmiljø. I Atea vil du få mulighet til å jobbe med de største kundene og mest spennende prosjektene i distriktet. Hos oss vil du være med å bygge Norge med IT hos kunder innen offentlig og privat sektor.

Vi ønsker å jobbe proaktivt med våre største kunder, slik at vi kan være en god rådgiver og reisepartner som de kan stole på over tid. I rollen som løsningsrådgiver må du evne å sette deg inn i kundens problemstillinger og omsette dette til løsningsbeskrivelser basert på vår brede produktportefølje og vårt meget kompetente løsnings- og konsulentapparat. Du får mulighet til å jobbe med de største produsentene i markedet og det blir tilrettelagt for kompetanseutvikling.

Som løsningsrådgiver vil du samarbeide tett med kollegaer både innen salg og konsulent for å sammen sikre en god kundeopplevelse. I tillegg vil du ha et kompetent støtteapparat rundt deg gjennom våre produsenter, som vil bistå med deres kunnskap og ekspertise for å sette sammen den beste løsningen i forhold til hva kunden etterspør.

Arbeidssted vil være Sandefjord, Kongsberg eller Drammen.

I denne rollen vil du blant annet få ansvar for:

 • drive salgsarbeid innenfor Cloud og Hybrid Platform
 • samhandle med eksisterende kunder, samt bidra til å vinne nye kunder innenfor både privat og offentlig sektor
 • skape de aktivitetene som skal til for å skape vekst i omsetning og margin innenfor fagområdet
 • ha god oversikt over markedstrender og konkurrenter
 • aktivt søke samspill med våre viktigste partnere rundt teknologi, kompetanse og kundeaktivitet
 • aktivt søke samspill med resten av Ateas organisasjon
 • posisjonere oss som kundens prefererte reisepartner
 • gjennomføre kundemøter og bidra i anbudsprosesser

Vi ser for oss at du har:

 • høyere utdanning innen teknologi, økonomi eller annet relevant fagfelt
 • minimum 10 års erfaring med salg av IT-infrastruktur
 • gjennomføringsevne og god struktur
 • flytende norsk og engelsk språk både skriftlig og muntlig
 • god forretningsforståelse

Vi tror du vil trives i rollen om du har stor intern drive og et ønske om å lykkes i en prestasjonskultur. Dette er en selvgående rolle så det er viktig at du er komfortabel med å ta initiativer overfor våre nøkkelkunder. Videre er du nysgjerrig og holder deg selv og kundene oppdatert om hva som skjer innenfor utvikling av bruk av IT-teknologi i den stadig mer avanserte digitale hverdagen. Du evner å drive en prosess, stå i utfordringene og levere resultatet til slutt. Du er en god lagspiller som liker å jobbe sammen med andre for felles mål.

 

Hvorfor velge Atea?

Atea skal være en arbeidsplass basert på god kultur for både ansatte, kunder og våre partnere. Vår visjon er The Place to Be, som er utformet av de ansatte. Vi tror at folk som kjenner hverandre jobber bedre sammen, og derfor bruker vi tid på å leke, lære og ha det gøy sammen gjennom landstreff, idrettsinitiativ, hytteturer og mye mer. Vi kan friste med høy fleksibilitet for utvikling, muligheter for sertifiseringer og videreutdanning, konkurransedyktige betingelser, gode pensjonsordninger, topp helseforsikring, fleksibel arbeidstid, flere faggruppemiljø, idrettsgrupper, sosiale grupper og mye annet.

 

Høres dette ut som en spennende mulighet? Ikke nøl med å søke! Vi behandler søknader fortløpende.

Har du spørsmål til stillingen? Ta kontakt med Børge Wilhemsen på borge.wilhelmsen@atea.no.

Sandefjord
2024-03-04
Børge Wilhelmsen
Director Solution Sales