Er du klar for lærlingplass hos et av Norges ledende IT selskaper?

Midlertidig ansettelse

Norge
2024-03-03

Er du nysgjerrig på hva teknologi kan gjøre og ønsker å lære mer? Ønsker du å være med på en reise der du vil få anledning til å jobbe med spennende kunder og prosjekter? Vil du kapre deg gode referanser med store muligheter for fast jobb? - Da er kanskje en lærlingplass hos et av Norges ledende IT selskaper midt i blinken for deg.

Hva vil det si å være lærling hos Atea? 

Atea har tatt inn mange lærlinger gjennom årene. Flere er fast ansatt etter fullført fagbrev, og jobber i dag som bl.a. prosjektledere, konsulenter, ledere. Som lærling hos oss vil du få muligheten til å jobbe med kunder innenfor et bredt spekter av IT-løsninger og mange av verdens største IT-produsenter. 

Hos oss vil du lære masse hele tiden sammen med både kunder og kollegaer og bli vil også en del av et sosialt og godt arbeidsmiljø. Det viktigste for oss er at du er motivert, lærelysten og at du ønsker å utvikle din kompetanse gjennom hele læretiden.

Hvem er så du?

Det vet du bedre enn oss og vi ser frem til å bli kjent med deg!

Vi setter stor pris på om du:

  • Har fullført og bestått VG1 og VG2 informasjonsteknologi, datateknologi og elektronikk eller lignende før sommeren 2024 
  • Er opptatt av teknologi og ønsker å utvikle deg og lære mer
  • Har førerkort - ikke et krav
  • Behersker norsk skriftlig og muntlig

Gode grunner til å velge oss

Atea skal være en arbeidsplass basert på god kultur for både ansatte, kunder og våre partnere. Vår visjon er The Place to Be, som er utformet av de ansatte. Vi tror at folk som kjenner hverandre jobber bedre sammen. Derfor bruker vi tid på å leke, lære og ha det gøy sammen gjennom ulike initiativ. Eksempelvis gjennom Atea Young som er et sosialt og faglig nettverk for unge i Atea.

Du vil treffe en herlig gjeng med kollegaer som er noen av Norges fremste i sine fagfelt. Vi kan også friste med høy fleksibilitet for utvikling, muligheter for sertifiseringer og videreutdanning, konkurransedyktige betingelser, gode pensjonsordninger, topp helseforsikring, fleksibel arbeidstid, flere faggruppemiljø, idrettsgrupper, sosiale grupper og mye annet.

Søknadsfrist og prosess

Vi vurderer søknader forløpende, så ikke nøl med å søke!
Hvis du har bakgrunn som utvikler så tar vi dessverre ikke inn lærlinger på det området, men vi anbefaler deg å søke på graduateprogrammet 2025.

For mer informasjon om stillingen, ta kontakt med:

  • Tomas Karlsen (tomas.karlsen@atea.no) for lokasjon Stavanger 
  • Tove Kvernenes (tove.janita.lunde.kvernenes@atea.no) for lokasjon Haugesund
  • Linda Granheim (linda.s.granheim@atea.no) for lokasjon Bergen
Norge
2024-03-03
Leonie Schiffgen
Rekrutteringsansvarlig