Til forsiden

Vi ser etter deg som har erfaring med IT-drift og vil jobbe i Norges største infrastruktur selskap!

Fast ansettelse

Drammen
2022-05-25

For en utrolig spennende tid vi lever i! Teknologi omgir oss og gjør oss i stand til å gjøre ting vi ikke kunne drømme om for få år siden. Ved å sette mennesket i sentrum for utviklingen av tjenester og teknologi, kan vi skape produkter og tjenester som gjør at vi kan skape en enda bedre verden for oss og kommende generasjoner. Det er derfor vi i Atea jobber med teknologi. Av og for mennesker. For meg og deg.

Skap fremtiden sammen med Atea!

Vi er spesialister i IT-infrastruktur og vi bruker kompetansen vår til å forme en bedre fremtid. Atea har kontorer i syv land i Norden og Baltikum med rundt 7500 medarbeidere. Atea er den tredje største leverandøren av IT-infrastruktur i Europa. I Norge er vi omlag 1750 medarbeidere fordelt på 24 kontorer fra Hammerfest i nord til Kristiansand i sør.

Grunnet økt oppdragsmengde søker vi nå flere dyktige konsulenter!

Atea har en rekke store kunder og prosjekter som krever dyktige konsulenter innenfor flere fagområder. Vi får mer å gjøre og derfor leter vi nå etter IT-konsulenter til vår driftsavdeling Atea Managed Services (AMS). Som konsulent innen drift og forvaltning vil du få et tilpasset karriereprogram med fokus på faglig utvikling og medarbeidertilfredshet, samt utvikling og sertifisering som bygger din kompetanse. Du får muligheten til å jobbe på faste oppdrag eller korte/ lange prosjekter. Med teknologi av og for mennesker skal vi bygge Norge med IT. Den jobben er pågående, viktig og givende. Bli med på laget for å ruste Norge med skreddersydd teknologi.

Dine arbeidsoppgaver vil bestå av:

 • Drift av Windows server plattform, og relaterte teknologier og roller
 • Drift og forvaltning av fagprogrammer på Windows server plattform, ofte i kobling med databaser
 • Bruke Microsoft PowerShell kommandoer
 • Drift skyløsninger som Azure.
 • Drift av Hyper-V, VMware teknologier, eller annen virtualisering- og containerteknologi
 • Drift av databaser og applikasjoner
 • Utarbeide/oppdatere dokumentasjon og rutiner
 • Kundeoppfølging

Hva tilbyr vi?

Det er det mange grunner til å jobbe hos oss, men vi kan nevne noen av fordelene for deg. Vi kan tilby en spennende mulighet i et av Nordens største IT-selskap, som er kåret til et av verdens mest bærekraftige selskap. Hos oss får du et tilpasset karriereprogram med vekt på din faglige utvikling og alles medarbeidertilfredshet. Her er det høy fleksibilitet for utvikling, muligheter for sertifiseringer i arbeidstid og videreutdanning, og vi har gode pensjon- og forsikringsordninger. Du vil få mulighet til å bli en del av flere faggruppemiljø, idrettsgrupper, sosiale grupper og mye annet dersom det er ønskelig. Vi dekker selvsagt ditt mobilabonnement og bredbånd, og du får også velge eget PC-utstyr og mobil. Visste du at hos oss får du en frivillighetsdag i året hvor du selv bestemmer hvilken frivillig organisasjon du vil hjelpe?

Vi ser etter deg som:

 • Har relevant erfaring med teknisk IT-drift fra større driftsmiljø hvor du kan vise til erfaring med VMware, Hyper-V, Windows serverdrift og lagringsløsninger
 • Generelt god teknisk forståelse av infrastruktur og infrastrukturkomponenter
 • Erfaring med databasedrift
 • Trives i rollen som IT-konsulent i et driftsmiljø
 • Har god skriftlig og muntlig framstillingsevne på norsk og engelsk
 • Kjenner deg igjen i våre kjerneverdier; nysgjerrig, fremtidsrettet og ansvarlig

Relevante sertifiseringer er en fordel, men ikke et krav. Vi setter også pris på om du kan sikkerhetsklareres da mange av våre store kunder krever dette.

Høres dette ut som en spennende mulighet? Vi er i alle fall klare for å høre fra deg så snart som mulig og senest innen 25/05. Alle søknader blir vurdert fortløpende.

Arbeidssted: Drammen, med mulighet for Oslo eller Trondheim. Noe reisevirksomhet må regnes med ved arbeidssted utenfor Drammen.

I Atea tror vi på at flinke folk kjenner andre flinke folk. Hvem kjenner du som kunne passe inn hos oss?

Tips oss da vel.

Drammen
2022-05-25
Tilbake til Karriere