Til hovedinnhald

Atea søker Partner Development Manager for HP Inc

Fast ansettelse

Oslo
2021-12-06

Framtiden er ikke bare noe som skjer. Det er noe vi skaper. Teknologi omgir oss og gjør oss i stand til å gjøre ting vi ikke kunne drømme om for få år siden. Og det stopper ikke her. Vi i Atea er fremtidsrettet og setter menneskers behov i sentrum for utviklingen av tjenester og teknologi. Som en ansvarlig aktør skal vi digitalisere Norge for oss og kommende generasjoner. Det er derfor vi i Atea jobber med teknologi. Med nysgjerrighet og nytenkning har vi gitt kundene våre bedre resultater og ansatte en bedre arbeidshverdag. Sammen har vi skapt smartere byer, bedre offentlige tjenester og mer lønnsomme bedrifter. Atea vil være The Place to Be for våre ansatte, kunder og partnere. I det ligger det at vi tror at god samarbeidskultur, både internt og mot kundene våre, gir det beste grunnlaget for gode opplevelser. Atea vet at verden vil forandre seg mer de neste 20 årene enn vi har oversikt over. Så la oss forme fremtiden sammen. Til beste for oss alle. Teknologi. Av og for mennesker. For meg og deg.

Vi søker etter en Partner Development Manager

Partneravdelingen i Atea bistår organisasjonen med å oppnå en mer lønnsom forretning gjennom å legge strategi og planer for felles suksess, bidra til forretningsutvikling gjennom innsikt i teknologi og partnerne våre, drive utvikling av nye konsepter og sikre at Atea har relevant kompetanse innenfor teknologien vi leverer i dag og for fremtiden.

Vi søker en aktiv og fremoverlent kollega, en utpreget relasjonsbygger som kan bidra til å videreutvikle det tette samarbeidet vi har med våre partnere. Du blir en del av et team som jobber inn mot våre strategiske partnere og vil ha en sentral rolle i å drive salgsfremmende aktiviteter og videreutvikling av partnerskapet.

Hovedoppgaven vil være å videreutvikle Ateas tette og strategiske partnerskap med HP Inc. Du vil se etter nye felles forretningsmuligheter som spenner fra salg av tradisjonell IT-teknologi til skytjenester. Du vil aktivt drive salg og markedsaktiviteter og sikre at vi til enhver tid opprettholder kompetanse, og sikrer å skape verdi med partnerne innenfor deres kompetanseområder. Vi søker deg med initiativ og drive til selv å lykkes, som ikke er redd for å spørre men er en som gjennomføre og avslutter påbegynte prosjekter. Du skaffer deg tid og rom til å reflektere og lære, og er sulten på å utforske hvordan vi utnytter vår samlede ekspertise til det beste for kundene. Det innebærer at hver og en av oss tar ansvar, og at vi blir gode alene, men best sammen.

For å lykkes som Partner Development Manager, tror vi at du:

 • Oversetter teknologi til noe forretningen forstår og hjelper å se hvordan teknologi skaper verdi for kunder og brukere
 • Er nysgjerrig og stiller spørsmål, utfordrer det etablerte og lærer av feil
 • Jobber for å utvikle og opprettholde gode relasjoner
 • Tør å utfordre ledelsen, ulike premissgivere og teknisk personell
 • Har et innebygd koordineringsgen, er strukturert og ikke er redd for å ta lead på både store og små møter og eventer
 • Engasjerer deg med hodet og hjertet for teknologi og samfunnsutfordringene den kan løse
 • Drives av å jobbe sammen med andre mot et felles mål
 • Interesserer deg for teknologi og hva teknologi kan gjøre for mennesker

 Hva tar du med deg til Atea?

 • Høyere utdanning ønskelig, men relevant erfaring kan kompensere for formell utdanning
 • Minimum 5 års erfaring fra en kommersiell rolle, innenfor forretningsutvikling, salg eller markedsføring med dokumenterte resultater
 • Erfaring fra og kjennskap til økosystemet i IT-bransjen er en fordel
 • Erfaring fra eller kjennskap til en eller flere av våre partnere er en fordel
 • Forretningsforståelse og et ønske om å bringe verdi til våre kunder
 • Erfaring fra kontraktsforhandlinger
 • Erfaring med kompetansebygging
 • Evne til å skape relasjoner og samarbeid på tvers av personer og avdelinger
 • Gode kommunikasjonsegenskaper på norsk og engelsk

Synes du dette høres interessant ut? Da vil vi gjerne bli bedre kjent med deg, og håper at vi vil motta din søknad så fort som mulig og senest innen 6. desember 2021. Søknader vil bli vurdert fortløpende.

Hvis du har spørsmål om stillingen eller prosessen, ta kontakt med Partner Direktør Børge Wilhelmsen, borge.wilhelmsen@atea.no, +47 934 10 732 

I Atea tror vi at flinke folk kjenner flinke folk. Du kjenner kanskje noen som er perfekt for denne stillingen? Tips oss gjerne!

 

Oslo
2021-12-06
Tilbake til Karriere
Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer