Til hovedinnhald

Vil du være med på å bygge fremtiden med IT? Vi søker etter teknisk IT-supportmedarbeider!

Fast ansettelse

Oslo
2021-10-21

Atea er spesialister i IT-infrastruktur og har kontorer i syv land i Norden og Baltikum med rundt 7300 medarbeidere og er den tredje største IT-infrastrukturleverandøren i Europa. I Norge er vi totalt 1650 ansatte spredt på 24 kontorer på tvers av landet.

Vår visjon er å være The Place to Be for kollegaer, kunder og partnere, og vi tror på at en god kultur danner grunnlag for gode kundeopplevelser. I Atea brenner vi for livslang læring. Vi vet vi ikke har alle løsningene klare, men vi vet også at vi gjennom å utforske det ukjente kan skape nye løsninger sammen med kundene, partnerne og ikke minst - folkene våre.

Det bygges for fremtiden og for å få det til leter vi på Ateas IT-avdeling Atea Digital Services (ADS) etter kandidater som ønsker å jobbe som Teknisk IT-supportmedarbeider med fokus på å drifte våre eksisterende løsninger og være pådriver for Ateas digitaliseringsreise. Vi tilbyr deg en arbeidsplass som er preget av ansatte som brenner for å bygge Norge med IT, ansatte som tar personlig ansvar og setter teamet foran seg selv. Vi kaller oss stolt landslaget innen informasjonsteknologi.

 

Din rolle i teamet

I rollen som Teknisk IT-supportmedarbeider i ADS tilbys du en attraktiv og utviklende hverdag hvor arbeidsinnholdet har stor variasjon. Hos oss vil du oppleve en stor grad av fleksibilitet og mulighet til å påvirke din egen arbeidshverdag. Samtidig vil du bidra til at henvendelser og utfordringer løses innenfor forventet tid og kvalitet. Du vil jobbe tett med andre kollegaer i IT-avdelingen, våre interne støttefunksjoner og IT-leverandører.

Du spiller en viktig rolle i Ateas fortsatte digitale utvikling og vil oppleve en allsidig og variert hverdag. Akkurat nå pågår det en omfattende transformasjon for IT-avdelingen der vi oppgraderer vår måte å jobbe på og løfter målsetningene våre for å gi mer verdi til virksomheten vår og til slutt vårt tilbud til våre kunder. Du vil ha fokus både på å drifte våre eksisterende løsninger og være pådriver for Ateas digitaliseringsreise hvor målet vårt er å modernisere våre løsninger.

Benytt sjansen til å bli en del av denne spennende transformasjonen!

 

Hva ser vi etter hos deg?

Vi ser etter en ressurs med god evne til å jobbe selvstendig og med stor interesse og engasjement for løse vår virksomhet sine utfordringer i samarbeid med interne og eksterne partnere. Du vil jobbe med forskjellige oppgaver relatert til vedlikehold og drift av våre interne systemer, servere og nettverk, samt delta i moderniseringsaktiviteter og prosjekter. Du har en solid arbeidserfaring innenfor IT og god teknisk forståelse av infrastruktur, nettverk, server, hardware, og er nysgjerrig på ny teknologi. Det er en stor fordel om du har tidligere erfaring fra arbeid med SAP infrastruktur. Du ansvarsfull, strukturert, initiativrik og har evne til å identifisere forbedringer og implementere disse.

For å passe inn i teamet og hos ADS, må du være innovativ og uredd. Vi ser etter deg som er brukerorientert med stor interesse for å sørge for drift av de eksisterende IT-systemene og delta i arbeidet med å utvikle de beste IT-forretningssystemene til konsernet. Du er entusiastisk, fleksibel og trives med høyt aktivitetsnivå.

 

Arbeidsoppgaver vil bestå av blant annet:

 • Oppfølging av drifts- og vedlikeholds aktiviteter på våre IT-systemer i samarbeid med interne partnere og eksterne leverandører
 • Delta i, lede og bistå med oppgraderingsaktiviteter og prosjekter for å videreutvikle og oppgradere våre IT-systemer, servere, nettverkskomponenter og hardware i samarbeid med våre interne partnere og eksterne leverandører
 • Ha ansvar for å anskaffe eller fornye sertifikater brukt i SAP og andre applikasjoner. Sørge for at de installeres i samarbeid med våre interne og eksterne partnere
 • Verifisere og godkjenne SAP-transporter og andre patcher
 • Delta i prosjekter for å modernisere våre IT-løsninger og integrasjoner
 • Følge opp våre IT-integrasjoner
 • Dokumentere

 

Så hvem er du?

 • Relevant utdanning på fagskole eller bachelor nivå. Relevant arbeidserfaring kan veie opp for manglende utdanning
 • Solid IT-kompetanse (spesielt innen Windows infrastruktur, nettverk, hardware, SAP applikasjon etc.)
 • Erfaring fra IT-support, applikasjonssupport, drift og lignende
 • Erfaring med SAP infrastruktur er en stor fordel
 • Ønskelig med erfaring med ITIL rammeverk
 • Gode kommunikasjonsegenskaper i norsk og engelsk (skriftlig og muntlig)

 

Vi tilbyr:

 • Konkurransedyktige betingelser
 • En spennende og givende hverdag i ett av de største IT-selskapene i Norden og Europa.

Vi holder til i 9. etasje i Norges smarteste bygg på Hasle i Oslo.

 

Synes du dette høres interessant ut?

Da vil vi gjerne bli bedre kjent med deg, og gleder oss til å motta din søknad. Søkere vurderes fortløpende. I ditt søknadsbrev ber vi deg beskrive din tidligere arbeidserfaring og kompetanse i tillegg til å utdype din motivasjon for å bekle denne rollen.

I Atea tror vi på at flinke folk kjenner andre flinke folk. Hvem kjenner du som kunne passe inn hos oss?

Tips oss da vel.

Oslo
2021-10-21
Tilbake til Karriere
Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer