Til hovedinnhald

Er du vår nye seniorkonsulent innen Cisco sine samhandlingsløsninger? Se hit!

Fast ansettelse

Oslo
2021-11-30

Vi lever i en fantastisk spennende tid. Teknologi omgir oss og gjør oss i stand til å gjøre ting vi ikke kunne drømme om for få år siden. Ved å sette mennesket i sentrum for utviklingen av tjenester og teknologi, kan vi skape produkter og tjenester som gjør at vi kan skape en enda bedre verden for oss og kommende generasjoner. Det er derfor vi i Atea med jobber med teknologi. Teknologi -av og for mennesker. For meg og deg.

Atea er spesialister i IT-infrastruktur og i Norge er vi totalt 1650 ansatte – som alle jobber for en bedre fremtid hvor Norge bygges med IT. Vi jobber med utvikling av smarte byer, utdannings- og velferdsteknologi, havbruk og kraft. Atea er markedsleder der vi har kontorer og er den tredje største leverandøren av sitt slag i Europa.

Atea styrker nå laget og ser etter en Seniorkonsulent innen Cisco samhandlingsløsninger!

 

Hva kan vi tilby:

Hos Atea blir du en del av en herlig gjeng kolleger i et inkluderende og mangfoldig arbeidsmiljø, og vi har en ambisjon om å være arenaen der de flinkeste samles. Våre medarbeidere har varierende bakgrunn og alder - og vi setter stor pris på verdien mangfoldet fører med seg.

Videre kan vi tilby konkurransedyktige betingelser, gode pensjons- og forsikringsordninger, en knallbra helseforsikring, relevante og krevende utfordringer i et solid fagmiljø, gode muligheter for personlig og profesjonell utvikling, samt fleksible ordninger ift. hjemmekontor og arbeidstid.

 

For oss er det viktig at du;

 

  • Du er målrettet, strukturert, resultatorientert og villig til å ta ansvar
  • Er åpen ærlig og direkte både i kontakt med kolleger, partnere og kunder
  • Evner å ta din kunnskap med til kundene og hjelpe dem til å se muligheter med digitalisering og effektivisering av prosesser i hverdagen
  • Har interesse for å utvikle fagkompetansen videre
  • Er en lagspiller som fungere godt i team og nettverk
  • Er komfortabel med å jobbe i en travel hverdag

 

Vi ser etter deg som har noen års erfaring med, og kompetanse innen, Cisco sine samhandlingsløsninger. Du har gjerne også kunnskap på videoløsninger.

Videre innehar du gjerne en CCNA-sertifisering eller høyere innenfor området Cisco Collaboration. I tillegg til Cisco sine egne samhandlingsløsninger har vi også en egenutviklet samhandlingsplattform som er basert på Cisco men med tilknytning til flere andre applikasjoner som gjør det til en totalløsning for kundene.

Arbeidsoppgavene vil være service, support, installasjoner og implementeringer av samhandlingsløsninger for Atea sine kunder.

 

Arbeidssted er fortrinnsvis Oslo eller Drammen, men oppfordrer også andre til å søke da vi er fleksible på preferert Atea kontor.

Du vil få et tilpasset karriereprogram med fokus på faglig og personlig utvikling, samt sertifiseringer som utvikler din kompetanse.

 

Høres dette ut som en spennende mulighet? Vi er i alle fall klare for å høre fra deg så snart som mulig og senest 30/10.21. Alle søknader blir vurdert fortløpende.

I Atea tror vi på at flinke folk kjenner andre flinke folk. Hvem kjenner du som kunne passe inn hos oss?

Tips oss da vel.

Oslo
2021-11-30
Tilbake til Karriere
Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer