Til hovedinnhald

Vil du være med å drive digitalisering av Offentlig sektor?

Fast ansettelse

Oslo
2021-10-11

I Atea brenner vi for livslang læring. Gode verdier er viktig for å stadig utvikle oss selv, teamet vårt og selskapet. Ved å være nysgjerrig på ny kunnskap, fremtidsrettet med våre kunder og partnere, og ansvarlig i vårt bidrag til å digitalisere Norge, skal vi i Atea være med å sette preg på en spennende fremtid.

Dette er tiden for oss som elsker teknologi! 

Offentlig sektor står ovenfor en omfattende omstilling med en klar strategi om digitalisering. Vil du være med å bidra til den digitale transformasjonen i offentlig sektor? Vi søker nå en engasjert og foroverlent KAM for offentlig sektor i Region Øst!

Om stillingen
Atea bygger Norge med IT og offentlig sektor er intet unntak. Du vil jobbe med de største og viktigste offentlige enheter i landet og vil skape tette relasjoner med kunde så vel som de største IT produsentene i verden. Hverdagen består av å være en strategisk rådgiver for kunde slik at vi kan hjelpe til med å effektivisere hverdagen ved hjelp av IT. Du vil jobbe sammen med mange dyktige fagfolk som bidrar i gode diskusjoner og tilbuds arbeide med kunder. Jobben som KAM er å sikre budskap og aktiviteter for at Atea skal være relevante på all de områder vi kan levere på.
Du vil være en del av et team som består av 8 dyktige personer som til sammen har lang erfaring med Offentlig sektor. Teamet leverer meget høy omsetning og er en spydspiss i Atea. Teamet er ansvarlige, nysgjerrige, fremtidsrettet og arbeider som ett team for å være relevante for våre kunder og samarbeidspartnere.

Hvem er så du?
Vi ser etter en KAM som er nysgjerrig og god på relasjoner, og samtidig trives med å forstå kundenes behov. Du har god forretningsforståelse, ønsker å være med å forme fremtiden for offentlig sektor. Du trives med å spille på et stort Team av kompetente medarbeidere for å utvikle kunder.
I tillegg til dette er du resultatorientert, har positiv innstilling, jobber proaktivt og du evner å prioritere de riktige sakene.

Vi setter stor pris på om du:
• Har minimum Bachelor innen Økonomi eller 5 års relevant erfaring fra salg, anbuds arbeide og forhandlinger med offentlig sektor
• Har 3-5 års erfaring med å selge inn store komplekse IT løsninger til offentlig sektor
• Er strukturert og har høy gjennomføringsevne
• Behersker norsk og engelsk flytende skriftlig og muntlig
• Har god forretningsforståelse
• Er en erfaren CRM bruker

Gode grunner til å velge oss:
Atea skal være en arbeidsplass basert på god kultur for både ansatte, kunder og våre partnere. Vår visjon er The Place to Be, som er utformet av de ansatte. Du vil treffe en herlig gjeng med kollegaer som er noen av Norges fremste i sine fagfelt.
Som ansatt hos oss får du et tilpasset karriereprogram med vekt på din faglige utvikling og alles medarbeidertilfredshet. Vi tror at folk som kjenner hverandre jobber bedre sammen. Derfor bruker vi tid på å leke, lære og ha det gøy sammen gjennom landstreff, idrettsinitiativ, gamingkvelder, Geek Nights, hytteturer og mye mer. Vi kan også friste med høy fleksibilitet for utvikling, muligheter for sertifiseringer og videreutdanning, konkurransedyktige betingelser, gode pensjonsordninger, topp helseforsikring, fleksibel arbeidstid, flere faggruppemiljø, idrettsgrupper, sosiale grupper og mye annet. Vil du bli med på laget?

Teknologi er nøkkelen til å nå verdens felles  bærekraftsmål. Bærekraft er et felles samfunnsansvar, og  Ateas bærekraftsatsing har en dyp verdi for ansatte, kunder og samarbeidspartnere i selskapet. Du kan lese mer om hvordan Atea jobber med samfunnsansvar på vår nettside.

Bli kjent med Atea  

Høres dette ut som en spennende mulighet? Søk da vel!
Vi er klare for å høre fra deg så snart som mulig og behandler søknader fortløpende. Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon om stillingen, ta gjerne kontakt med Salgssjef Bjørn Inge Lindhjem: Bjorn.Inge.Lindhjem@atea.no
Av hensyn til GDPR kan vi ikke motta søknader på epost. Vi ber deg derfor om å klikke «søk» i annonsen.

Oslo
2021-10-11
Tilbake til Karriere
Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer