Til hovedinnhald

Vil du jobbe i skyen?

Fast ansettelse

Oslo
2021-10-01

I Atea brenner vi for livslang læring. Gode verdier er viktig for å stadig utvikle oss selv, teamet vårt og selskapet. Ved å være nysgjerrig på ny kunnskap, fremtidsrettet med våre kunder og partnere, og ansvarlig i vårt bidrag til å digitalisere Norge, skal vi i Atea være med å sette preg på en spennende fremtid.

Dette er tiden for oss som elsker teknologi! 

Basert på økende etterspørsel av våre tjenester innen skyleveranser søker vi nå etter entusiastiske, inkluderende og målrettede konsulenter som vil være med å utfordre og styrke vårt arbeid innenfor skyleveranser, og som er sulten på å utforske hvordan vi utnytter vår samlede ekspertise til det beste for kundene.

Om stillingen

Som konsulent vil du kunne jobbe med oppsett av cloud-arkitektur, implementering av løsninger, teknisk bistand i Microsoft-prosjekter, være med på å etablere og forbedre våre kunders fremtidige IT-plattformer, være kundens rådgiver med tanke på fremtidens sky- og datasenterløsninger, samt utarbeide og gi input til tilbud, prosjektplaner og oppgavebeskrivelser. Du vil bli en del av en fantastisk gjeng som alle brenner for å jobbe i skyen.

Hvem er så du?

Du har god kompetanse og interesse for IT infrastruktur og en ambisjon om å bli ekspert. Du har gjerne allerede kompetanse innenfor Microsoft, og et ønske om å sertifisere deg innenfor denne plattformen, hvis du ikke allerede er sertifisert.

Du er initiativrik, inkluderende og entusiastisk, og liker å jobbe med andre mot felles mål. For å lykkes som konsulent er det viktig at du er systematisk og god til å dokumentere. Hverdagen er hektisk, så evnen til å håndtere mange baller i luften på en gang er også en suksessfaktor i denne rollen.

Du er nysgjerrig og opptatt av å forstå kundens prosesser, identifisere muligheter og gi gode råd til våre kunder. Du er løsningsorientert og brenner for å designe, implementere, igangsette og forvalte. Som konsulent i Atea er du en lagspiller som er i stand til å ta din kunnskap med til kunder og hjelpe dem med digitalisering og effektivisering av prosesser i hverdagen, samt dele din erfaring og kunnskap med dine kollegaer.

Vi setter stor pris på om du:

  • Har noen eller flere års relevant arbeidserfaring innen skytjenester
  • Ønsker å jobbe med og for kunder og bistå med din kompetanse for å dra kunden i riktig retning
  • Kan sikkerhetsklareres dersom du ønsker å jobbe med kunder som krever denne type klarering
  • Har interesse for Microsoft-teknologier og cloud-arkitektur


Gode grunner til å velge oss
 

Atea skal være en arbeidsplass basert på god kultur for både ansatte, kunder og våre partnere. Vår visjon er The Place to Be, som er utformet av de ansatte. Du vil treffe en herlig gjeng med kollegaer som er noen av Norges fremste i sine fagfelt.

Som ansatt hos oss får du et tilpasset karriereprogram med vekt på din faglige utvikling og alles medarbeidertilfredshet.  Vi tror at folk som kjenner hverandre jobber bedre sammen. Derfor bruker vi tid på å leke, lære og ha det gøy sammen gjennom landstreff, idrettsinitiativ, gamingkvelder, Geek Nights, hytteturer og mye mer. Vi kan også friste med høy fleksibilitet for utvikling, muligheter for sertifiseringer og videreutdanning, konkurransedyktige betingelser, gode pensjonsordninger, topp helseforsikring, fleksibel arbeidstid, flere faggruppemiljø, idrettsgrupper, sosiale grupper og mye annet. Vil du bli med på laget?

Teknologi er nøkkelen til å nå verdens felles bærekraftsmål. Bærekraft er et felles samfunnsansvar, og Ateas bærekraftsatsing har en dyp verdi for ansatte, kunder og samarbeidspartnere i selskapet. Du kan lese mer om hvordan Atea jobber med samfunnsansvar på vår nettside.

Bli kjent med Atea  


Høres dette ut som en spennende mulighet? Søk da vel!

Vi er klare for å høre fra deg så snart som mulig og behandler søknader fortløpende. Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon om stillingen, ta kontakt med Bjørn Åge Hansen: bjorn.age.hansen@atea.no eller Børge Olsen: borge.olsen@atea.no

Av hensyn til GDPR kan vi ikke motta søknad på epost. Vi ber deg derfor om å klikke «søk» i annonsen eller sende oss en epost dersom du er interessert i å høre mer, så kontakter vi deg.

Oslo
2021-10-01
Tilbake til Karriere
Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer