Til hovedinnhald

Vil du jobbe med sikkerhet og overvåkning i ATEA? Vi søker de med interesse og dedikasjon innen sikkerhet!

Fast ansettelse

Oslo
2021-10-01

For en utrolig spennende tid vi lever i! Teknologi omgir oss og gjør oss i stand til å gjøre ting vi ikke kunne drømme om for få år siden. Ved å sette mennesket i sentrum for utviklingen av tjenester og teknologi, kan vi skape produkter og tjenester som gjør at vi kan skape en enda bedre verden for oss og kommende generasjoner. Det er derfor vi i Atea jobber med teknologi. Av og for mennesker. For meg og deg.

Atea Managed Services (AMS) har moderne driftssentre i Oslo og Trondheim i et hybrid oppsett sammen med strategiske partnere. Som en svært sentral aktør i markedet har Atea tett samarbeid med våre leverandører og unik tilgang til produktspesialister.

Vil du jobbe med sikkerhet og overvåkning i ATEA? Vi søker de med interesse og dedikasjon innen sikkerhet!

AMS søker etter deg som vil jobbe med sikkerhet og overvåkning i Implementering. Du vil jobbe i og med et team rettet mot SOC+, herunder SIEM tjenester, SOC tjenester, implementering og drift av SIEM. Dette innebærer teknisk bistand i prosjekt, veiledning, oppsett av infrastruktur og forslag til arkitekturløsninger.

Du vil som konsulent i denne rollen vil få AMS som arbeidsgiver, men kan tilhøre et Atea-kontor hvor som helst i Norge! Vi ser verdien i fleksibiilitet og ansvar, og ikke minst Atea sine verdier som tillit.

Nøkkelord:

 • SIEM (eks - QRadar. Sentinel, Splunk)
 • Sikkerhet
 • Nettverk
 • Brannmur
 • Analyse
 • Lovverk
 • IRT (Incident Response Team)
 • SOC (Security Operation Center)
 • Endepunkt og server løsninger
 • Cloud
 • CSA (Customer Security Advisor)

 

Vi kan tilby:

Du vil i denne rollen få bruke din kompetanse på tvers av Ateas geografiske regioner i bl.a SOC-prosjekter, og ved andre prosjekter i ATEA innen sikkerhet og relevante fagområder.

AMS har spesielt fokus på kompetanseheving og personlig utvikling for og møte fremtiden og ikke minst dagens behov. Som en del av dette teamet vil du, kunne spisse din kompetanse innen sikkerhet og områder.

Teamet er et satsningsområde for AMS, hvor fokus pr i dag er sikkerhet og SOC+. Vårt ønske er å finne deg med de riktige verdiene og kunnskap som passer inn i teamet, uavhengig om du er junior eller senior. I utgangspunktet søker vi én ressurs, men vi vil vurdere flere fortløpende dersom det skulle være aktuelt.

Vi ønsker at dette teamet skal vokse, og har en målsetning om å bygge den den råeste kompetansen og ressursene innen sikkerhet. Og selvfølgelig, være den beste rådgiveren for kunden i SOC+ prosjekter. Teamet i AMS betjener ikke bare SOC+ kunder, men også andre avdelinger i AMS, i tillegg til regionene og resten av Atea. Dette betyr igjen at den kompetansen som blir tatt inn i dette teamet, kan være til hjelp i hele Norge.

Det er krav om utfyllende politiattest for denne stillingen. Norks statsborgerskap er en fordel.

Kandidater screenes fortløpende, så ikke nøl med å sende inn søknad! Ta kontakt hvis du har spørsmål.

I Atea tror vi på at flinke folk kjenner andre flinke folk. Hvem kjenner du som kunne passe inn hos oss?

Tips oss da vel.

Oslo
2021-10-01
Tilbake til Karriere
Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer