Til hovedinnhald

Atea Finance søker nå en ny Inne selger

Fast ansettelse

Oslo
2021-05-19

Atea Finance et selskap i sterk vekst, som er spesialister i IT-økonomi og Life Cycle Management finansiering. I Norge er vi i dag, totalt 18 ansatte fordelt på fem lokasjoner: Oslo, Sandefjord, Bergen, Trondheim og Stavanger - som alle jobber for en bedre fremtid hvor Norge bygges med IT. Vi jobber med utvikling av våre produkter rettet mot Atea sine løsninger. Atea Finance er en nordisk og Baltisk organisasjon med en omsetning på over 2 Milliarder NOK (2020) og 75 ansatte.

Atea Finance tilbyr finansieringsløsninger for leasing av enkle produkter og for store IT-prosjekter. Vi har de siste årene hatt en enorm vekst, og forventer å øke ytterligere.

Vi søker en inne selger med ansvar for region SMB og Nord, og du har nå en veldig spennende mulighet til å være med oss på reisen. Du vil jobbe tett med både våre finansrådgivere og operations avdeling i regionen. Her vil du være bindeleddet som lager og sender ut kontrakter, følger ordre internt i selskapet, og sørger for at all dokumentasjon er korrekt før det oversendes til vår operations avdeling.

Du har god kjennskap til SAP og SuperOffice, og som er strukturert i ditt arbeid. Du venter ikke til noen forteller deg hva du skal gjøre, men utforsker selv hvordan du kan jobbe smartere og mer effektivt, for å utvikle din rolle og arbeidsoppgaver.

Som inne selger vil du være ansvarlig for

  • Produksjon av kontrakter/dokumenter i SuperOffice
  • Innhente rett dokumentasjon/signaturer fra våre kunder
  • Følge og kontrollere ordre i SAP, og de interne systemene til Atea
  • Tett oppfølging av kundeporteføljen til Atea Finance og ordrelister

Atea Finance har en god rutine på onboarding, og tilrettelegger for god opplæring i de overnevnte arbeidsoppgavene.

Hva ønsker vi fra deg?

  • Brennende engasjement for teknologi og hvilken verdi den bringer til våre kunder
  • God kjennskap til SAP og SuperOffice
  • God forretningsforståelse og struktur
  • God relasjonsbygger internt
  • Gode kommunikasjonsegenskaper på norsk og engelsk

Er du den vi leter etter?

I Atea Finance har vi en ambisjon om å være der de flinkeste samles. Vi lover deg et godt arbeidsmiljø, et dyktig team, relevante og krevende utfordringer som tar oss ett hakk nærmere en verden hvor våre produkter muliggjør teknologien for å gjøre livet enda bedre. Vi lover deg også et miljø hvor du får utviklet deg personlig og profesjonelt. Du vil i stor grad forme din egen hverdag sammen med ditt team.

Vi håper dette høres ut som en spennende mulighet! Vi er i alle fall klare for å høre fra deg og behandler søkere fortløpende.

Dersom du har spørsmål, ta kontakt med Patrik Molberg, patrik.molberg@atea.no , +47 481 22 291

I Atea tror vi at flinke folk kjenner flinke folk. Du kjenner kanskje noen som er perfekt for denne stillingen? Tips oss gjerne!

Oslo
2021-05-19
Tilbake til Karriere
Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer