Til hovedinnhald

Atea Stavanger søker Key Account Manager

Fast ansettelse

Stavanger
2021-05-22

Atea Stavanger ønsker nå å styrke teamet med en dyktig ny Key Account Manager. Vi søker deg som er forretningsorientert og fremoverlent, og som vil være med på digitaliseringen av privat sektor. Som Key Account Manager vil du være en del av et engasjert salgsteam som har ansvar for Ateas største kunder i privat sektor, og du vil få en sentral rolle i organisasjonen.

 

Vi søker deg som får energi av å levere det lille ekstra til både kunder, samarbeidspartnere og kolleger. Du aksepterer ikke bare utfordringer som kommer din vei, men du søker de aktivt. Du venter ikke til noen forteller deg hva du skal gjøre, men utforsker selv hvordan du kan jobbe smartere og ha enda større påvirkning. Du skaffer deg tid og rom til å reflektere og lære, og er sulten på å utforske hvordan vi utnytter vår samlede ekspertise til det beste for kundene. Det innebærer at hver og en av oss tar ansvar, og at vi blir gode alene, men best sammen.

 

 For å lykkes som Key Account Manager, tror vi at du: 

  • Er nysgjerrig og stiller spørsmål, evner sette deg inn i kundens situasjon, utfordrer det etablerte og lærer av feil .
  • Oversetter teknologi til verdi og hjelper kundene til å se hvordan de kan digitalisere sin virksomhet for å styrke sin egen konkurransekraft. 
  • Løfter blikket og ser strategiske løsninger uavhengig av teknologi. 
  • Trives med å diskutere med toppledelse og ulike premissgivere i organisasjonene. 
  • Jobber for å utvikle og opprettholde gode relasjoner. 
  • Er initiativrik, målrettet og entusiastisk. 
  • Engasjerer deg med hodet og hjertet for teknologi og samfunnsutfordringene den kan løse. 
  • Drives av å jobbe sammen med andre mot et felles mål. 
  • Har god kremmerånd og er resultatorientert. 
  • Interesserer deg for teknologi og hva teknologi kan gjøre for mennesker. 

 

Har du minimum Bachelorgrad fra universitet eller høgskole, kombinert med lang salgserfaring mot B2B markedet? Da kan du være den vi ser etter!

 

Hva kan vi tilby deg?

Vi driver målbevisst satsing på våre medarbeideres utvikling og trivsel. En viktig oppgave for våre ledere er å skape bransjens beste arbeidsplass. Vi liker å utfordre gjeldende praksis og går våre egne veier der vi ser muligheten for innovasjon og nytenking.

Vi har fokus på det fagsosiale, og har bla. Tech Torsdager, Community arrangementer og DevNet/DevOps, som er fagsamlinger laget av og for konsulenter. Vi legger opp til TechUpdates i regi av våre partnere. Vi har flere sosiale arenaer på tvers av regioner og avdelinger i Atea, samt tilgang til labmiljø. Her bygger vi og deler kunnskap, styrker eksisterende relasjoner og etablerer nye.

Vi kan tilby en herlig gjeng kolleger i et inkluderende og mangfoldig arbeidsmiljø, og har ambisjon om å være arenaen der de flinkeste samles. Våre medarbeidere har varierende etnisk bakgrunn, utdanning, kjønn og alder - og vi setter stor pris på verdien mangfoldet fører med seg.

Videre kan vi tilby konkurransedyktige betingelser, gode pensjons- og forsikringsordninger, en knallbra helseforsikring, relevante og krevende utfordringer i et solid fagmiljø, gode muligheter for personlig og profesjonell utvikling, samt fleksible ordninger ift hjemmekontor og arbeidstid.

 

Litt om oss:

Atea er spesialister innen IT-infrastruktur og har samlet IT-bransjens mest dedikerte hjerter og raskeste hjerner. Våre medarbeidere brenner for å være med å bygge Norge med IT. Sammen tar vi ansvar for å gjøre Atea til The Place To Be. Hos oss vil du jobbe i forkant av teknologien og utvikle deg sammen med de beste! Vi har kontorer i hele Norge og kompetente medarbeidere innenfor alle områder av IT. I Norge er vi totalt 1650 ansatte, som blant annet jobber med utvikling av smarte byer, utdannings- og velferdsteknologi, havbruk og kraft. 

 

Vi håper dette høres ut som en spennende mulighet! Vi er i alle fall klare for å høre fra deg så snart som mulig. Vi vurderer kandidater fortløpende, så ikke nøl med å søke! Ved spørsmål, ta kontakt med Helene Henriksen, 95004154 helene.henriksen@atea.no.

Stavanger
2021-05-22
Tilbake til Karriere
Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer