Atea Graduate Program 2024 - Velferdsteknologi

Fast ansettelse

Oslo
2023-09-28

Er du nysgjerrig på hva teknologi kan gjøre og ønsker å lære mer? Ønsker du å være med på en reise der du vil få anledning til å jobbe med spennende kunder og prosjekter? Håper du overgangen fra skolebenken og inn i arbeidslivet er lærerik og morsom? – Da er kanskje en Graduate stilling hos et av Norges ledende IT selskaper midt i blinken for deg.

Hva vil det si å være en del av Atea sitt Graduate Program?

Atea satser stort på nyutdannede og bruker mye tid og ressurser på å designe et trygt, solid, lærerikt og morsomt graduate program, som nettopp skal gi deg den perfekte overgangen fra skolebenken og inn i arbeidslivet. Vi velger å ta inn færre graduates enn andre selskaper for å sikre at du får et unikt samhold, vennskap på tvers av regioner og tettere oppfølging hos din leder.

Som Graduate hos oss vil du kombinere en fulltidsstilling i Atea med deltakelse i Atea sitt 10 måneders Graduate Program. Du vil bli en del av et flott team med ambisiøse og likesinnede unge fagpersoner, samtidig som du vil jobbe tett med erfarne kollegaer på daglig basis. Vårt graduate program inneholder sertifiseringsløp, mentorordning og flere sosiale og faglige samlinger på tvers av regioner og landegrenser. Graduate Programmet vil gi deg stor synlighet i Atea, masse læring og et nettverk for livet!

Programmet har oppstart i begynnelsen av august 2024 med en felles onboardingsuke, etterfulgt av sertifiseringsløp som er tilpasset din karrierevei. Videre vil du tre inn i rollen som junior konsulent og være med på spennende oppdrag og prosjekter ute hos våre kunder. Du vil gradvis kunne ta et større ansvar og få tildelt egne oppgaver.

Om stillingen som konsulent innenfor velferdsteknologi

Som konsulent vil du inngå i et stort fagmiljø bestående av kompetente konsulenter og rådgivere. I denne rollen gir vi deg som nyutdannet muligheten til å være med å bygge Norge med IT. Du vil få muligheten til å vokse og utvikle deg i en hverdag der du jobber sammen med noen av Norges fremste fageksperter.

Som velferdskonsulent vil du være ute hos kunder – primært hos helseinstitusjoner. Du vil jobbe med planlegging av installasjoner i nye og eksisterende bygg, samt installasjon av infrastruktur med tilhørende sensorer, konfigurasjon av løsning og programmering.

Hvem er så du?

Det vet du bedre enn oss og vi ser frem til å bli kjent med deg!

Vi setter stor pris på om du:

  • Har en Fagskole eller Bachelor innen Inteligente systemer/Digitalisering og lignende. Erfaring fra pleie og omsorg vil også bli vurdert, dersom man har interesse for teknologi
  • Liker å jobbe med mennesker
  • Er nysgjerrig og stiller spørsmål, utfordrer det etablerte og lærer av feil
  • Løfter blikket og ser strategiske løsninger der andre tenker teknologi
  • Tør å gjøre ting annerledes og tar ansvar
  • Er initiativrik, målrettet og entusiastisk
  • Drives av å jobbe sammen med andre mot et felles mål

Gode grunner til å velge oss

Atea skal være en arbeidsplass basert på god kultur for både ansatte, kunder og våre partnere. Vår visjon er The Place to Be, som er utformet av de ansatte. Vi tror at folk som kjenner hverandre jobber bedre sammen. Derfor bruker vi tid på å leke, lære og ha det gøy sammen gjennom ulike initiativ. Eksempelvis gjennom Atea Young som er et sosialt og faglig nettverk for unge i Atea.

Du vil treffe en herlig gjeng med kollegaer som er noen av Norges fremste i sine fagfelt. Vi kan også friste med høy fleksibilitet for utvikling, muligheter for sertifiseringer og videreutdanning, konkurransedyktige betingelser, gode pensjonsordninger, topp helseforsikring, fleksibel arbeidstid, flere faggruppemiljø, idrettsgrupper, sosiale grupper og mye annet.

Søknadsfrist og prosess

Atea er opptatt av mangfold og inkludering på arbeidsplassen. Vi vet at 90% av diskriminering i rekrutteringsprosesser skjer allerede før intervjufasen, og ønsker derfor å ha en inkluderende og rettferdig søknadsprosess. Derfor ber vi ikke om søknadsbrev, men stiller heller noen enkle spørsmål relatert til stillingen hos oss som tar deg kun et par minutter å svare på.

Høres dette interessant ut? Søk da vel! 😊 Vi ser frem til å få inn din søknad innen torsdag 28 september.

Oslo
2023-09-28
Mia Amlie
HR Rådgiver