Atea Graduate Program - In-house konsulent innenfor sikkerhet, nettverk og/eller cloud

Fast ansettelse

Drammen
2023-09-28

Er du nysgjerrig på hva teknologi kan gjøre og ønsker å lære mer? Ønsker du å være med på en reise der du vil få anledning til å jobbe med spennende kunder og prosjekter? Håper du overgangen fra skolebenken og inn i arbeidslivet er lærerik og morsom? – Da er kanskje en Graduate stilling hos et av Norges ledende IT selskaper midt i blinken for deg.

Hva vil det si å være en del av Atea sitt Graduate Program?

Atea satser stort på nyutdannede og bruker mye tid og ressurser på å designe et trygt, solid, lærerikt og morsomt graduate program, som nettopp skal gi deg den perfekte overgangen fra skolebenken og inn i arbeidslivet. Vi velger å ta inn færre graduates enn andre selskaper for å sikre at du får et unikt samhold, vennskap på tvers av regioner og tettere oppfølging hos din leder.

Som Graduate hos oss vil du kombinere en fulltidsstilling i Atea med deltakelse i Atea sitt 10 måneders Graduate Program. Du vil bli en del av et flott team med ambisiøse og likesinnede unge fagpersoner, samtidig som du vil jobbe tett med erfarne kollegaer på daglig basis. Vårt graduate program inneholder sertifiseringsløp, mentorordning og flere sosiale og faglige samlinger på tvers av regioner og landegrenser. Graduate Programmet vil gi deg stor synlighet i Atea, masse læring og et nettverk for livet!

Programmet har oppstart i begynnelsen av august 2024 med en felles onboardingsuke, etterfulgt av sertifiseringsløp som er tilpasset din karrierevei. Videre vil du tre inn i rollen som junior konsulent og være med på spennende oppdrag og prosjekter ute hos våre kunder. Du vil gradvis kunne ta et større ansvar og få tildelt egne oppgaver.

Om stillingen som konsulent hos Atea Managed Services (inhouse)

Vi i Atea Managed Services (AMS) er eksperter innen IT-infrastruktur, og leverer drifts- og outsourcingstjenester til norske og internasjonale bedrifter. Vi gjør komplekse og teknisk avanserte løsninger enkle å bruke, slik at kundene våre kan fokusere på sin virksomhet. Tjenester som blant annet IT-sikkerhet, nettverk og cloud. Hos oss jobber alle konsulenter in-house, som tilsier at her jobber du fra et preferert Atea kontor og ikke ute hos selve kunden.

Sikkerhet

Det Nordiske markedet skriker etter sikkerhetstjenester, og våre kunder står i kø etter vårt flaggskip SOC (Security Operations Center) og tilhørende tjenester. Pågangen og markedsbehovet for å ivareta kunder er så stort at vi trenger flere medarbeidere til vårt sikkerhetsteam i SOC+ tjeneste. Her kan du få jobbe med cybersikkerhet, overvåkning,  analyse og andre spennende områder innen sikkerhet.

Nettverk

Communication and Security har ansvar for implementering, drift og forvaltning av nettverks- og sikkerhetstjenester levert ut av våre datasentre. Om du er genuint interessert i nettverk og sikkerhet er dette kanskje muligheten du ser etter! Hos oss vil du få muligheten til å jobbe med datasenterløsninger basert på bl.a. Cisco og Citrix, samtidig vil du også kunne bistå med Enterprise og mindre kundeløsninger. Du vil inngå et team med hyggelige og faglige tunge kollegaer, som også er allsidige og kundeorienterte.

Hvem er så du?

Det vet du bedre enn oss og vi ser frem til å bli kjent med deg!

Vi setter stor pris på om du:

  • Har en Fagskole, Bachelor eller Mastergrad innen IT/teknologiledelse/Cyber security/teknologi eller lignende og ikke mer enn 3 års arbeidserfaring
  • Er nysgjerrig og stiller spørsmål, utfordrer det etablerte og lærer av feil
  • Løfter blikket og ser strategiske løsninger der andre tenker teknologi
  • Tør å gjøre ting annerledes og tar ansvar
  • Er initiativrik, målrettet og entusiastisk
  • Drives av å jobbe sammen med andre mot et felles mål

Gode grunner til å velge oss

Atea skal være en arbeidsplass basert på god kultur for både ansatte, kunder og våre partnere. Vår visjon er The Place to Be, som er utformet av de ansatte. Vi tror at folk som kjenner hverandre jobber bedre sammen. Derfor bruker vi tid på å leke, lære og ha det gøy sammen gjennom ulike initiativ. Eksempelvis gjennom Atea Young som er et sosialt og faglig nettverk for unge i Atea.

Du vil treffe en herlig gjeng med kollegaer som er noen av Norges fremste i sine fagfelt. Vi kan også friste med høy fleksibilitet for utvikling, muligheter for sertifiseringer og videreutdanning, konkurransedyktige betingelser, gode pensjonsordninger, topp helseforsikring, fleksibel arbeidstid, flere faggruppemiljø, idrettsgrupper, sosiale grupper og mye annet.

 

Søknadsfrist og prosess

Atea er opptatt av mangfold og inkludering på arbeidsplassen. Vi vet at 90% av diskriminering i rekrutteringsprosesser skjer allerede før intervjufasen, og ønsker derfor å ha en inkluderende og rettferdig søknadsprosess. Derfor ber vi ikke om søknadsbrev, men stiller heller noen enkle spørsmål relatert til stillingen hos oss som tar deg kun et par minutter å svare på.

Høres dette interessant ut? Søk da vel! 😊 Vi ser frem til å få inn din søknad innen torsdag 28 september.

Drammen
2023-09-28
Kristine Hagelund Wellerop
Rekrutterer