Til forsiden

Søker du et sterkt fagmiljø innen klient/intune? Bli med oss på reisen med å bygge Norge med IT!

Fast ansettelse

Sandefjord
2023-06-16

Har du erfaring fra drift eller som konsulent innen klientforvaltning med kjernekompetanse knyttet til Microsoft Intune eller Microsoft Configuration Manager?

Da vil vi gjerne høre fra deg!

Vi har et sterkt fagmiljø, spennende prosjekter og bygger for fremtiden. Vi leter vi nå etter nye kolleger som skal styrke vår Digital Workplace avdeling.

Om stillingen:

Du vil ha en nøkkelrolle i å bistå ATEA sine kunder i privat og offentlig sektor med å modernisere klientforvaltningen, arbeidsflate og øke endepunkts sikkerheten. Vi har behov for deg som både trives med å jobbe i større prosjekter men også som kundens rådgiver. Din rolle, ansvar og oppgaver vil tilpasses med utgangspunkt i din kompetanse og erfaring. Vi tror du er en nysgjerrig person som søker videre faglig og personlig utvikling. Du er ikke er redd for å ta initiativ når muligheten byr seg, og ønsker å være bidragsyter i videreutviklingen av et sterkt fagmiljø. 

Vi tror du har erfairng med:

  • Microsoft Intune og/eller Configuration Manager
  • Ett eller flere klient operativsystem fra Microsoft, Apple, Google både knyttet til PC og mobile enheter
  • IT infrastruktur basert på Windows Server og Azure
  • PowerShell
  • Utrulling av applikasjoner og applikasjonspakking
  • Endepunkts sikkerhet

Noen av de gode grunnene til å velge Atea: 

Vi er Norges største IT avdeling hvor du kan være med på hele verdikjeden, fra å komme opp med en løsning til å drifte denne. Vi er de eneste i Norge som tilbyr dette og som gjør Atea unikt.

Atea er gullpartner med de største og kuleste leverandørene innen teknologi. Det vil si at Atea er først ut med å få opplæring, sertifiseringer og tilgang på de nyeste og mest etterspurte produktene og tjenestene på markedet.

Vi tror at folk som kjenner hverandre jobber bedre sammen. Derfor bruker vi tid på å lære, leke og å ha det gøy sammen gjennom landstreff, idrettsinitiativ, hytteturer og mye mer. Hos Atea får du et tilpasset karriereprogram, og selvsagt alle andre konkurransedyktige goder. 

Kvalifikasjoner:

  • Relevant arbeidserfaring som konsulent eller knyttet til drift
  • Gode kommunikasjonsferdigheter på norsk både skriftlig og muntlig
  • Førerkort klasse B

Høres dette interessant ut? Da vil vi gjerne motta søknad fra deg. Søknader behandles fortløpende. Ved spørsmål som om stilling kan du kontakte konsulentleder Håvard Molland, Havard.Molland@atea.no.

Sandefjord
2023-06-16
Håvard Molland
Konsulentleder Digital Workplace