Til forsiden

Vil du drive rådgivning og salg av audiovisuelle (AV) løsninger?

Fast ansettelse

Stavanger
2023-06-08

Bli kjent med Atea AS

Dette er tiden for oss som elsker teknologi!

I Atea brenner vi for livslang læring. Gode verdier er viktig for å stadig utvikle oss selv, teamet vårt og selskapet. Nå ser vi etter løsningsrådgiver innen AV som vil være med på å forme fremtiden innenfor digital samhandling med våre kunder i region sør vest.

Region sørvest strekker over Stavanger, Haugesund og Stord. Hovedtyngden av teamet og kundene er i Stavanger, men du vil også jobbe mot hele regionen.

Om stillingen

Som løsningsrådgiver i Atea vil du jobbe med de mest anerkjente teknologileverandørene på markedet og i en bransje som er i konstant utvikling. Vi lever av den gode kundeopplevelsen. Gjennom løpende og tillitsfull dialog med kunden, finner vi ut av hvordan vi best kan skape verdi gjennom bruken av teknologi. Du vil sammen med resten av teamet drive salgs- og anbudsprosesser helt frem til overlevering til vårt leveranseapparat. En viktig del av arbeidshverdagen er derfor å holde tett dialog med eksisterende kunder innen privat og offentlig sektor, og levere løsninger som dekker deres behov.

Vi leverer alt fra små Huddlerom til komplekse lyd- og bildeløsninger i audiotorium og kontrollrom. Samhandlingsløsninger som Cisco Webex, Microsoft Teams eller lignende er en naturlig del av det vi leverer.

Rollen vil i hovedsak være å betjene rammeavtaler og skaffe nye kunder med hovedvekt på det private næringsliv. Det inkluderer resultat- og budsjettansvar hvor målet skal oppnås sammen med teamet.

Hvem er så du?

Vi søker etter deg som trives med rådgivende salg. Det er avgjørende at du kan samarbeide godt med andre for du løser ikke kundens behov alene. Du vil håndtere alt fra mindre enkeltoppdrag til store og komplekse prosjekter, så det å ha struktur i hverdagen er viktig for å lykkes i denne rollen. Du må forstå behovet til et bredt spekter av ulike kunder med stor variasjon i størrelse, behov og bransjetilhørighet. Det er derfor viktig for oss at du trives med tett kundekontakt, og at du evner å sette deg inn i og forstå deres arbeidsprosesser og behov.

Vi setter stor pris på om du:

  • Brenner for gode kundeopplevelser
  • Har salgserfaring fra B2B markedet
  • God økonomisk forståelse
  • Har god kjennskap til IT- og AV-løsninger
  • Behersker norsk og engelsk flytende skriftlig og muntlig

 

Gode grunner til å velge oss

Atea skal være en arbeidsplass basert på god kultur for både ansatte, kunder og våre partnere. Vår visjon er The Place to Be, som er utformet av de ansatte. Du vil treffe en herlig gjeng med kollegaer som er noen av Norges fremste i sine fagfelt.

Som ansatt hos oss får du et tilpasset karriereprogram med vekt på din faglige utvikling og alles medarbeidertilfredshet. Vi tror at folk som kjenner hverandre jobber bedre sammen. Derfor bruker vi tid på å leke, lære og ha det gøy sammen gjennom landstreff, idrettsinitiativ, gamingkvelder, GeekNights, hytteturer og mye mer. Vi kan også friste med høy fleksibilitet for utvikling, muligheter for sertifiseringer og videreutdanning, konkurransedyktige betingelser, gode pensjonsordninger, topp helseforsikring, fleksibel arbeidstid, flere faggruppemiljø, idrettsgrupper, sosiale grupper og mye annet. Vil du bli med på laget?

Teknologi er nøkkelen til å nå verdens felles bærekraftsmål. Bærekraft er et felles samfunnsansvar, og Ateas bærekraftsatsing har en dyp verdi for ansatte, kunder og samarbeidspartnere i selskapet. Som ansatt i Atea vil du få opplæring i bærekraft og bli en del av en gjeng som brenner for å gjøre samfunnet bedre hver eneste dag. Du kan lese mer om hvordan Atea jobber med samfunnsansvar på vår nettside.

Som løsningsrådgiver i Atea vil du jobbe med å ta bærekraft ut til kundene. Teknologi og Ateas løsninger kan bedre kundenes hverdag og ha positiv effekt på samfunnet. Vi håper at du vil bidra til dette gjennom ditt engasjement for å spille våre kunder gode i deres digitalisering- og bærekraftreise.

Høres dette ut som en spennende mulighet? Søk da vel!

Vi er klare for å høre fra deg så snart som mulig, og senest innen 29.mai. Vi vurderer søknader fortløpende.

Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon om stillingen, ta kontakt med leder for Digital Workplace, Birte Markhus, på birte.markhus@atea.no.

Stavanger
2023-06-08
Brite Markhus
Salgsleder Digital Workplace