Til forsiden

Vil du være med å ta vår 2.linjesupport avdeling enda et steg videre? Vi søker etter erfaren inhouse konsulent!

Fast ansettelse

Trondheim
2023-06-03

Savner du å være en del av et større fagmiljø? Atea har blant Norges største og sterkeste fagmiljø innen IT sektoren. Hos oss møter du landets fremste i sine fagfelt og du vil få gode muligheter til videreutvikling.  

Atea Managed Services (AMS) leverer servicedesk, drift og implementasjonstjenester til kunder i hele Norge. Vi søker nå etter deg som ønsker å jobbe med våre engasjerte og dyktige konsulenter som drifter og forvalter tjenester for våre kunder. Som konsulent i AMS jobber du inhouse ut mot kunder, og med en fleksibel arbeidshverdag. 

Lokasjon vil enten være ved våre kontorer i Drammen eller i Trondheim, etter egen ønske. 

Du vil i denne rollen bli en del av vår tekniske servicedesk, hvor vi er over 50 ansatte fordelt på 1.- og 2.linje. Vi jobber incidentbasert, hvor vi mottar og løser alle ulike utfordringer våre kunder har. Med andre ord er ingen dager like. Vi har et ungt og utrolig godt arbeidsmiljø, og med flere sosiale og faglige sammenkomster etter arbeidstid for de som ønsker. Her er vi sultne på å lære og tiltrekke oss kunnskap, og om du ønsker å øke din kompetanse vil dine muligheter og karrierevalg være så mangt hos oss!

Du vil blant annet jobbe med: 

  • Å prioritere og feilsøke problemstillinger fra kunder i ulike driftsområder
  • Bl.a. Compute/Server, klient, O365, Citrix og diverse RDM-verktøy
  • Ticket-håndtering i saksbehandlingssystem som inkluderer korrekt registrering og avtalehåndtering
  • Utarbeide dokumentasjon og rutiner
  • Kundeoppfølging

Fun fact: Våre medarbeidere scorer arbeidsmiljøet som det aller beste med å være i Atea

Noen av de gode grunnene til å velge Atea:  

Vi er Norges største IT avdeling. Atea er gullpartner med de største og kuleste leverandørene innen teknologi. Det vil si at Atea er først ut med å få opplæring, sertifiseringer og tilgang på de nyeste og mest etterspurte produktene og tjenestene på markedet. 

Vi tror at folk som kjenner hverandre jobber bedre sammen. Derfor bruker vi tid på å lære, leke og å ha det gøy sammen gjennom landstreff, idrettsinitiativ, hytteturer og mye mer. Hos Atea får du et tilpasset karriereprogram, og selvsagt alle andre konkurransedyktige goder.  

Vi ønsker at du: 

  • Har minst 3 års relevant erfaring med teknisk IT-drift fra større driftsmiljø hvor du kan vise til erfaring med VMware, Windows server drift og lagringsløsninger
  • Har generelt god teknisk forståelse av infrastruktur og infrastrukturkomponenter
  • Har erfaring med Exchange, Citrix, Active Directory og Office 365
  • Har god skriftlig og muntlig framstillingsevne på norsk og engelsk
  • Kjenner deg igjen i våre kjerneverdier; nysgjerrig, fremtidsrettet, sammen og ansvarlig 

Stillingen krever at du har plettfritt vandel/politiattest. 

Vi kan love masse moro, fart og spennende utfordringer – og ikke minst, verdens beste kollegaer! Atea skal være en arbeidsplass basert på god kultur for både ansatte og kunder. Vår visjon er «The Place to Be» og den er utformet av våre ansatte. Vår ambisjon er «vi bygger Norge med IT» som i seg selv er et hårete mål. Vår forretning er bygget på nære kunderelasjoner, bred innsikt i produsentenes virksomheter, motiverte medarbeidere og ett konstant blikk på morgendagen. 

 

Høres dette ut som en spennende mulighet? Søk da vel!  

Vi er klare for å høre fra deg så snart som mulig og behandler søknader fortløpende. Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon om stillingen, ta kontakt med Arnfinn Johansen, Manager, på arnfinn.leander.johansen@atea.no. 

Av hensyn til GDPR kan vi ikke motta søknad på epost. Vi ber deg derfor om å klikke «søk» i annonsen. 

Trondheim
2023-06-03
Arnfinn Leander Johansen
Department Manager