Til forsiden

Opptatt av god ledelse, kundekontakt og en racer på prosjektledelse? Da kan du være vår neste konsulentleder!

Fast ansettelse

Stavanger
2023-06-11

Atea Stavanger søker sin neste leder for prosjektlederteamet!

Atea er et faglig solid og fremtidsrettet konsulenthus. Nå jakter vi deg som vil videreutvikle gullgjengen i prosjekt- og rådgiverteamet mot morgendagens behov. Du vil få personal- og resultatansvar for et solid team i konsulentaksen med 9 rivende dyktige prosjektledere og rådgivere, og du vil ha ansvar for prosjektporteføljen. Atea bygger Norge med IT og leverer spennende prosjekter - alt fra de største AV installasjonene i Norden til komplekse innsiktsprosjekter. Dette får du en spennende mulighet til å utvikle videre!

 

Vi går rett på sak. Om vi kan ønske oss 3 ting fra deg, er dette øverst på ønskelista:

Først og fremst brenner du for god ledelse. Menneskene i teamet er et viktig bindeledd mellom kunden, vårt salgsapparat og våre konsulenter, og ditt viktigste bidrag vil være å løfte laget ditt, med hensyn til kompetanseutvikling, ledelse og tydelig retning for veien videre. Du vil få en nøkkelrolle for å sikre at bransjens skarpeste hoder jobber hos oss.

Videre har du peiling på prosjektledelsesmetodikk, og du brenner for å levere kundeverdi via lønnsomme og konkurransedyktige prosjekter. Du vil få en sentral rolle i ledergruppen i konsulent Stavanger, og du er ikke redd for å utfordre dine lederkolleger. Den rette kandidat vil få stor mulighet til å påvirke den strategiske retningen videre.

Til sist er du skråsikker på at proaktiv kundekontakt med nåværende og nye kunder vil bringe inn spennende oppdrag og prosjekter for alle Atea’s leveranseområder, og du er motivert for aktiv kundedialog.

 

Om vi skal oppsummere, tenker vi at du kjenner deg igjen i mye av dette:

 • Du vet å gripe muligheter når de dukker opp, og som stoler på egne beslutninger.
 • Du er flink med folk og ser menneskene du jobber sammen med.
 • Du er en lagspiller og motiveres av å lykkes gjennom teamet
 • Du er aktiv i kundemøter, tør å utfordre, og trives i den type setting
 • Du trigges av å skape vekst, både for kunde, de du leder, og for teamet
 • Du har god forståelse for teknologi og hvordan det kan skape verdi for kundene
 • Du har et etablert nettverk på tvers av ulike bransjer

 

Hva har du med deg i ryggsekken?

 • Høyere utdannelse på bachelor- eller masternivå
  • Relevant arbeidserfaring kombinert med høy motivasjon kan kompensere for utdanningskravet
 • Erfaring med personalledelse og prosjektledelsesfaget
 • Erfaring med økonomikontroll, kontraktskompetanse i prosjekt og porteføljestyring
 • Erfaring med salg av rådgivere og konsulenter

Vi innser at vi ønsker oss en tusenkunstner, og forventer ikke at du skal kunne sjekke av på alle punktene over. Det viktigste for oss er at du kommer inn med et brennende engasjement for å bistå til vekst, utvikling og god LEDELSE av laget 😊

 

Hva kan vi tilby deg?

Atea skal være en arbeidsplass basert på god kultur for både ansatte, kunder og våre partnere. Vår visjon er The Place to Be, som er utformet av de ansatte. Du vil treffe en herlig gjeng kollegaer som er blant Norges fremste i sine fagfelt. Vi tror at folk som kjenner hverandre jobber bedre sammen. Derfor bruker vi tid på å leke, lære og ha det gøy sammen gjennom landstreff, idrettsinitiativ, gamingkvelder, Geek Nights, hytteturer og mye mer. 

Vi kan friste med høy fleksibilitet for utvikling, muligheter for sertifiseringer og videreutdanning, konkurransedyktige betingelser, gode pensjonsordninger, topp helseforsikring, fleksibel arbeidstid, flere faggruppemiljø og mye annet.

 

Har du spørsmål eller vil vite mer om mulighetene, ta kontakt med:

Espen Grødem (konsulentdirektør Stavanger), telefon 95070958/ espen.grodem@atea.no

Vi gleder oss til å høre fra deg!

 

Stavanger
2023-06-11
Espen Grødem
Konsulentdirektør