Til forsiden

Har du Microsoft lisenskompetanse og Microsoft Azure løsningskompetanse? Bli vår nye Microsoft CSP Champ

Midlertidig ansettelse

Oslo
2023-06-18

Vil du bli med å videreutvikle Microsoft Software i et av Norges ledende IT-selskap?  Er du på jakt etter spennende utviklingsmuligheter? Da kan dette være rett stilling for deg. 

Atea opplever en enorm vekst innenfor Software og ønsker å styrke vårt fokus på Microsoft. Vi ser nå etter en Microsoft CSP champ til vårt nasjonale team, for å skalere via vår regionale struktur.

Dette er en midlertidig stilling på 12 måneders engasjement, med mulighet for forlengelse. Stillingen kan etter engasjementets forlengelse/utløp gi mulighet for fast stilling.

CSP champ rollebeskrivelse
Som CSP champ blir du en del av Atea sitt National Software team. I stillingen vil du ha ansvar for å fange opp endringer om CSP programmet, avklare konsekvenser om endringer, sørge for at systemer er oppdaterte i Atea sine portaler, samt oppfølging av prosesser og ansvar for gjennomføring.

Stillingen vil ha en bred kontaktflate som inkluderer tett samhandling med blant annet partneravdelingene, salgsavdelingene og Microsoft. Rollen en sentral i å støtte salg i regionene, og frigjøre deres tid ved å ta ansvar for salgsrelaterte oppgaver, samt deltakelse i kundemøter. Med din nøkkelkompetanse vil du bidra med videreutvikling og kompetansedeling i organisasjonen.

Andre viktige ansvarsområder: 

  • Delta i møter med Microsoft
  • Være en «go-to» person på ditt fagfelt.
  • Ansvarlig for oppfølging og gjennomføring av aktuelle kampanjer.

Det er ønskelig med snarlig oppstart.

Hvem ser vi etter?
Vi ser etter deg som er løsningsorientert, kreativ, strukturert og ansvarlig. Du har 3-5 års relevant arbeidserfaring, og kjennskap til flere av Microsoft sine avtaler, programmer og løsninger med fokus på Azure. Videre har du:

  • Microsoft lisenskompetanse.
  • Microsoft Azure løsningskompetanse, gjerne teknisk.
  • Gjerne høyere utdannelse

Vi tilbyr:

En spennende stilling med gode utviklingsmuligheter, både faglig og karrieremessig. Atea skal være en arbeidsplass basert på god kultur for både ansatte, kunder og våre partnere. Vår visjon er The Place to Be, som er utformet av de ansatte. Du blir en del av et engasjerende og godt arbeidsmiljø, og du vil treffe en herlig gjeng med kollegaer som er noen av Norges fremste i sine fagfelt. 

Vi håper dette høres ut som en spennende mulighet, og er klare for å høre fra deg. Ved spørsmål om stillingen kan du ta kontakt med Chris Kristiansen (Head of Cloud Center of Excellence) på mail: chris.kristiansen@atea.no. Søknader behandles fortløpende.

Oslo
2023-06-18
Chris Kristiansen
Head of Cloud Center of Excellence