Til forsiden

Atea søker løsningsselger innen software- og skyløsninger

Fast ansettelse

Trondheim
2023-04-30

Dette er tiden for oss som elsker teknologi

Basert på økende arbeidsmengde og flere komplekse prosjekter styrker vi teamet vårt på salg av software- og skyløsninger i Trondheim. Vi søker derfor en strukturert person med utpreget serviceinnstilling som ønsker å være med å bygge og videreutvikle vårt sterke fagmiljø.

Vi kan love masse moro, fart og spennende prosjekter – og ikke minst, verdens beste kollegaer!

Atea skal være en arbeidsplass basert på god kultur for både ansatte og kunder. Vår visjon er «The Place to Be» og den er utformet av de ansatte. Vår forretning er bygget på nære kunderelasjoner, bred innsikt i produsentenes virksomhet, motiverte medarbeidere og et konstant blikk på morgendagen. Atea er i sterk vekst og et svært solid selskap. Vi har et fantastisk løsningssalgsteam, og vi vil ha flere med på laget.

Trives du med å finne gode løsninger for kunden? Er du interessert i teknologi og blir motivert av å opparbeide deg fagekspertise? Da kan du være den vi ser etter!

Hva gjør du i rollen som løsningsselger innen software- og skyløsninger?

Stillingens hovedansvar er å kartlegge mulighetsbildet for kunder innen Microsoft sin M365 portefølje og skytjenester. Du vil jobbe strategisk, analytisk og forretningsmessig for å forstå kundens utfordringer, og komme frem til løsninger som vil bidra til å løfte kundens digitale plattform. Kundekontakt og faglig ansvar for leveranser sammen med teamet er en sentral del av rollen. Du vil jobbe med utvikling av både eksisterende og nye kunder, og få ansvar for egen kundeportefølje innenfor ditt fagområde.

Som løsningsselger jobber du tett med kundeansvarlig og tekniske spesialister. Denne stillingen er en unik mulighet til å opparbeide seg sterk fagkompetanse innen lisensregler, avtaleverk og bruksrettigheter for de forskjellige programvareprodusentene, med hovedvekt på Microsoft. Du vil få en rolle som fagspesialist i regionen innenfor Software og skyløsninger. Stillingen inngår i et team som betjener kunder fra Trøndelag til Finnmark, og du vil være en del av vår nasjonale salgsorganisasjon.

Hvem er du?

Vi ser etter en selvdrevet, nysgjerrig og strukturert person som trives med kundekontakt. 

Vi ønsker at du har erfaring med B2B salg, gjerne fra IT-bransjen. Har du jobbet med Large Accounts (storkunder) er det en fordel. Kompetanse innen Microsoftporteføljen er viktig ettersom du vil være rådgiver både internt og eksternt, men det aller viktigste er at du har erfaring fra og interesse for teknologi og teknologiske løsninger. 

Fagområdet er i stadig utvikling så det vil være behov for å tilegne seg ny og oppdatert kompetanse kontinuerlig. Det å være fremoverlent, sugen på ny kunnskap og sette seg først inn i nyheter for å bistå resten av organisasjonen ved behov er derfor en suksessfaktor. 

Du vil bli en del av Software & Cloud-teamet som er lokalisert i Trondheim. Vi er et team som hjelper hverandre og har fokus på å lykkes sammen som et lag. Vi ønsker deg som deler denne tankegangen velkommen.

Menneskene i Atea
Avdelingen du vil bli en del av består av et sterkt team med fokus på konstant utvikling, både faglig og personlig. I Atea finner du blant annet ølbryggere, mosjonister, klatrere, gamere, fallskjermhoppere, sjakkspillere, fjellgeiter, hobbykokker, sofagriser, skiløpere, topptur-entusiaster og landeveissyklister. Teamet fungerer best med forskjellige personligheter. Vi er en del av et større lag og vi liker å være sammen. Kontorsted er Trondheim og vi har store og tunge fagmiljø både regionalt og nasjonalt. Vi treffes jevnlig på samlinger nasjonalt og utenlands hvor faglig påfyll og sosiale sammenkomster bygger opp under den gode kulturen vår.

Hva tilbyr vi?
I Atea får du 1800 kollegaer fra Hammerfest i nord til Kristiansand i sør som brenner for gode kundeopplevelser. Du vil treffe en herlig gjeng med kollegaer som er noen av Norges fremste i sine fagfelt. Som ansatt hos oss får du et tilpasset karriereprogram med vekt på din faglige utvikling og alles medarbeidertilfredshet. Vi kan også friste med muligheter for sertifiseringer og videreutdanning, konkurransedyktige betingelser, gode pensjonsordninger, topp helseforsikring, fleksibel arbeidstid, flere faggruppemiljø, idrettsgrupper, sosiale grupper og mye annet.

Høres dette ut som en spennende mulighet? Da håper vi å høre fra deg innen 30.april. Vi vurderer søknader fortløpende. Dersom du har spørsmål er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med salgsleder, Hilde Dragset, på hilde.dragset@atea.no

Trondheim
2023-04-30
Hilde Dragset
Leder løsningssalg Software and Cloud