Til forsiden

Atea Consulting ekspanderer - ønsker du å jobbe med fullstack-utvikling i et av Bergens største IT-miljøer?

Fast ansettelse

Bergen
2023-04-11

Er du en rockestjerne innen ditt fagfelt? Hvorfor ikke bli med i et av Norges råeste fagmiljø innen IT? Vi er over 1000 konsulenter i Atea som jobber med å utforme, utvikle og levere løsninger som hjelper våre kunder på sin digitaliseringsreise.

Som konsulent i ATEA vil du få muligheten til å jobbe på både inhouse prosjekter og i prosjekter ute hos våre kunder. Du blir det av et tydelig fagmiljø, med kolleger som har en sterk interesse og nysgjerrighet for teknologi.

Vårt konsulentmiljø dekker et bredt spekter av fagområder, hvor vi alle lærer av hverandre hver dag.  

Hva gjør du i rollen som utvikler i Atea?
Som utvikler i Atea vil du være med på å utforme og utvikle helhetlige løsninger for våre kunder. Vi jobber med videreutvikling og oppdatering av eksisterende applikasjoner hos kundene, API-utvikling og deltakelse i helt nye utviklingsprosjekter hos kundene. Vi ser etter utviklere som har erfaring med integrasjoner, fullstackutvikling, datavarehus og gjerne erfaring fra utvikling i skybaserte utviklingsmiljøer.

Typiske arbeidsoppgaver og ansvarsområder vil være:

 • Systemutvikling, oftest i skymiljøer som Azure, AWS eller GCP.
 • Systemdesign og løsningsdesign av nye løsninger, samt bidra i moderniseringsprosjekter og integrasjonsprosjekter av kundenes eksisterende løsninger.
 • Etablere arkitektur og infrastruktur, sette opp pipelines og jobbe i DevOps team
 • Utvikle automatiserte test- og produksjonssettingsrutiner.

Hvem er så du?
Du er en lagspiller og du kjenner deg igjen i våre verdier; fremtidsrettet, nysgjerrig og ansvarlig. Du er kreativ og løsningsorientert. Du deler av din erfaring og kompetanse med dine kolleger. Du brenner for å lage solide løsninger som bidrar til å gjøre virksomheter datadrevne.

Du har gjerne erfaring med

 • .NET, C#, SQL, Python, Java
 • Erfaring med skyteknologier som Azure, AWS eller Google
 • REST API
 • React, Blazor, Angular
 • Docker, Kubernetes, IaC
 • Testdrevet utvikling og CI/CD
 • Kjennskap til DevOps-prinsipper og har erfaring med bygging av CI/CD-pipelines

Verden endrer seg raskt, og derfor blir ofte kjennskap til konsepter og metodikk viktigere enn kjennskap til teknologien. Vi arbeider med mange ulike teknologier, og i hovedsak skytjenester. Som konsulent i Atea vil du jobbe med verktøy og tjenester fra flere teknologileverandører.

Menneskene i Atea
Avdelingen du vil bli en del av består av et sterkt team med fokus på konstant utvikling, både faglig og personlig. Selv om vi har forskjellige personligheter, er vi en del av et større lag og vi liker å være sammen. Vi utfordrer, vedlikeholder og bygger hele tiden kulturen vår gjennom alt vi foretar oss – på denne måten kan vi med hånda på hjertet si at vi er The Place to Be (TP2B). Vi treffes jevnlig på flere samlinger nasjonalt og utenlands hvor faglig påfyll og sosiale sammenkomster bygger opp under den gode kulturen vår.

Hva tilbyr vi?
I Atea får du 1700 kollegaer fra Hammerfest i nord til Kristiansand i sør som brenner for gode kundeopplevelser. Du vil treffe en herlig gjeng med kollegaer som er noen av Norges fremste i sine fagfelt. Som ansatt hos oss får du et tilpasset karriereprogram med vekt på din faglige utvikling og alles medarbeidertilfredshet. Vi kan også friste med utviklingsmuligheter, rom for sertifiseringer og videreutdanning, konkurransedyktige betingelser, gode pensjonsordninger, topp helseforsikring, fleksibel arbeidstid, flere faggruppemiljø, idrettsgrupper, sosiale grupper og mye annet. Vil du bli med på laget?

Vi håper at dette hørtes interessant ut, og at vi mottar din søknad. Søknader behandles fortløpende. Har du spørsmål om stillingen kan du ta kontakt med Kenneth Kallestad (konsulentleder) på mail: Kenneth.kallestad@atea.no.

Og helt på tampen…
Kjenner du noen andre dyktige mennesker som hadde passet inn i denne stillingen? Pay it forward. Vær en venn og tips om muligheten hos oss. 

Bergen
2023-04-11
Kenneth Kallestad
Konsulentleder Utvikling