Til forsiden

Har du erfaring med salg av samhandlingsløsninger eller AV/videoløsninger? Bli vår nye Senior Løsningsrådgiver

Fast ansettelse

Oslo
2023-06-02

Atea er spesialister i IT-infrastruktur, og er tredje største leverandøren av IT-infrastruktur i Europa. Vi er en ledende leverandør av samhandlingsløsninger innen AV, videokonferanse og Digital Signage. Vi ekspanderer og ser nå etter en Senior Løsningsrådgiver som vil være med å løfte Atea sin satsning innenfor dette området.  

Som Senior Løsningsrådgiver skal du, i samarbeid med kundeteamene i Atea, implementere viktige løsninger for noen av våre største kunder. Gjennom forståelse av kundenes forretning og verdikjede vil du presentere de beste løsningene for kundene. Du vil i denne stillingen være løsningsansvarlig for offentlige og private anbud. 

Arbeidssted vil være ATEA sitt hypermoderne hovedkontor på HasleLinje, som forøvrig er et av Europas smarteste bygg.  

Hvem er så du? 
Vi ser for oss at du har erfaring med å lede kundeprosjekter, solid forretningsforståelse og teft for å identifisere -og utvikle nye forretningsmuligheter. Du har dyp forståelse og interesse for teknologi, og holder deg oppdatert på relevante fagområder. Videre har du: 

• Erfaring med salg av samhandlingsløsninger eller AV/videoløsninger 
• En positiv innstilling, er opptatt av samarbeid og å dele kunnskap 
• Du er nysgjerrig på nye muligheter og er proaktiv i din tankegang 
• Du kan sikkerhetsklareres 

Som ansatt i Atea får du tilpasset karriereprogram med vekt på din faglige utvikling. I tillegg bruker vi mye tid på å leke, lære og ha det gøy sammen gjennom landstreff, mange ulike idrettsinitiativ, fagsamlinger og mye mer. Her blir du del av et stort fagmiljø, og får kollegaer som er blant Norges fremste på sine fagfelt.   

Vi kan også friste med:   
• Høy fleksibilitet for utvikling, muligheter for sertifiseringer og videreutdanning.   
• En super pensjonsordning, topp reise-, helse- og behandlingsforsikringer   
• Fleksibel arbeidstid, konkurransedyktige betingelser  

P.S.: Visste du at hos oss får du en ekstra fridag hvert år for å gjøre andres hverdag bedre? #Frivillighetsdagen. Du får også selvsagt full lønn ved foreldrepermisjon.   

Vi håper dette høres ut som en spennende mulighet og er klare for å høre fra deg! Vi vurderer søknader fortløpende, så derfor anbefaler vi deg å søke i dag! Ved spørsmål om stillingen kan du ta kontakt med Frank Thomas Riberg/Leder løsningssalg AV på tlf. +47 95944331 eller mail: frank.thomas.riberg@atea.no 

Oslo
2023-06-02
Frank Thomas Riberg
Løsningssalgsleder