Til forsiden

Vil du anvende din kunnskap om IoT og Smart Technology til å gjøre liv og velferd til det bedre?

Fast ansettelse

Oslo
2023-02-10

Dette er tiden for oss som elsker teknologi. 

Vi opplever økende etterspørsel av våre tjenester innen velferd, og vi trenger med det å styrke oss med en engasjert og lærevillig konsulent innenfor velferdsteknologi. 

Atea skal være en arbeidsplass basert på god kultur for både ansatte og kunder. Vår visjon er The Place to Be og den er utformet av de ansatte. Forretningen er bygget på nære kunderelasjoner, bred innsikt i produsentenes virksomhet, motiverte medarbeidere og et konstant blikk på morgendagen. Med teknologi av og for mennesker skal vi bygge Norge med IT. Den jobben er pågående, viktig og givende. Atea er i sterk vekst og et svært solid selskap. 
 
Stillingen:  
Som velferdskonsulent vil du være ute hos kunder – primært hos helseinstitusjoner. Du vil jobbe med planlegging av installasjoner i nye og eksisterende bygg, samt installasjon av infrastruktur med tilhørende sensorer, konfigurasjon av løsning og programmering. Stillingen innebærer en del reising. 
 
Hvem er så du? 
Som person bryr du deg om andre mennesker, og trives i tett samarbeid med kunder samtidig som du har en forkjærlighet for teknologi. Du tar initiativ, er analytisk, ansvarsfull og løsningsorientert. Videre er du nysgjerrig på ny kunnskap, og trives med å ha mange baller i luften. 
 
Du har: 
• Utdannelse innen teknologi / IT / elektro. 
• Erfaring med nettverksløsninger 
• Kompetanse og/eller erfaring med Linux
• Erfaring med å være ute og jobbe med installasjoner. 
• Erfaring med trådløse systemer som Wi-Fi og Bluetooth 
• Meget god muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk. 

Det er også fint om du:  
• Har kjennskap til KNX og xComfort  
• Har erfaring med Cisco CCNA wireless 
• Har sertifisering / eksamen i dev-net 

I Atea får du 1700 kollegaer fra Hammerfest i nord til Kristiansand i sør som brenner for teknologi og gode kundeopplevelser. Du blir en del av et sterkt fagmiljø, og får kollegaer som er noen av Norges fremste i sine fagfelt. 

Hos oss får du et tilpasset karriereprogram med vekt på din faglige utvikling. Vi kan også friste med muligheter for sertifiseringer og videreutdanning, konkurransedyktige betingelser, super pensjonsordning- og topp reise-, helse- og behandlingsforsikringer, fleksibel arbeidstid, flere faggruppemiljø, idrettsgrupper, sosiale grupper og mye annet. 

PS. Visste du at Atea er kåret til et av verdens mest bærerkraftige selskaper?  
 
Høres dette interessant ut? Da vil vi gjerne motta søknad fra deg. Søknader behandles fortløpende. Ved spørsmål som om stilling kan du kontakte konsulentleder Per Kristian Eide, per.kristian.eide@atea.no 

Oslo
2023-02-10
Tilbake til Karriere