Til forsiden

Er du vår nye Head of People? Vi søker operativ sterk leder som ønsker å utvikle Atea Norge

Fast ansettelse

Oslo
2022-12-11

Er du vår nye Head of People? Vi søker operativ sterk leder som ønsker å utvikle Atea Norge

I de neste 20 årene vil teknologi forandre livene våre. Atea tar ansvaret med å digitalisere Norge. For teknologi er fantastisk. Tenk bare på hvilke muligheter vi allerede har – og dette er bare starten! Med å være en teknologidrevet bedrift, må vi være like opptatt av mennesker som teknologi. Vi må bestemme oss for på hvilken måte vi ønsker å påvirke livene våre og kommende generasjoner med teknologi.

Atea er spesialister i IT-infrastruktur. Alle våre 1750 ansatte i Norge jobber for en bedre fremtid bygget med IT. Vi utvikler smarte byer, utdannings- og velferdsteknologi, havbruk og kraft. Atea er markedsleder der vi har kontorer og er den tredje største leverandøren av sitt slag i Europa.

Fremtiden er ikke bare noe som skjer. Den er noe vi skaper. Hver dag, sammen.

I Atea har vi en ambisjon om å være der de flinkeste samles. Vi skal være The Place to Be for våre ansatte, kunder, partnere og eiere. Vi lover deg et godt arbeidsmiljø, relevante og krevende utfordringer som tar oss ett hakk nærmere en verden hvor teknologi er til for å gjøre livet enda bedre. Vi er nysgjerrige, og vi søker ny inspirasjon fra mange steder og mennesker. Vi er ansvarlige for å ta vare på miljøet rundt oss og jobber for å inkludere bærekraft i det vi gjør. Vi er engasjerte ved å tenke nytt og går foran for å drive utvikling.

Head of People

Vi ser etter vår neste Head of People som skal være med på å utvikle vår organisasjon. Vi har en ambisjon om å skape den beste medarbeiderreisen i bransjen. Som vår neste Head of People bør du ha god erfaring innenfor alle relevante HR områder, gjerne med spesialkompetanse innenfor et eller flere områder. Som Head of People vil du være en viktig bidragsyter i både det strategiske og operative HR arbeidet. Vi tror at du kjennetegnes ved å være entusiastisk, glad i folk og har en tydelig stemme. Du vil være en viktig pådriver for våre verdier: sammen, ansvarlig, nysgjerrig og engasjert.

Du vil inngå i Atea sitt nasjonale lederteam og rapportere til administrerende direktør.

Som Head of People har du overordnet ansvar for følgende områder:

 • Alle HR-prosesser (utvikle, implementere og vedlikeholde)
 • Leder- og talentutvikling, herunder interne kurs og opplæringsprogrammer
 • Rekruttering og bemanning, herunder employer branding
 • Medarbeiderreisen
 • Organisasjonsutvikling
 • Bistå og delta i forhandlinger og drøftelser med ledere og tillitsvalgte
 • Juridisk og annen HR-støtte til organisasjonen
 • Oppfølging av sykefravær
 • Ivareta GDPR i HR prosessene
 • Personal- og lønnspolitikk, forsikring og pensjon

Hva tar du med deg til Atea?

 • God forretningsforståelse
 • Evnen til å inspirere og utvikle mennesker
 • Sterke kommunikasjonsevner, både på engelsk og norsk
 • Gode digitale ferdigheter
 • Kunnskap om og erfaring fra arbeid med lov- og avtaleverk
 • Minimum bachelorgrad i et relevant felt (HR, Business eller tilsvarende)
 • Minimum 5-10 års erfaring fra HR arbeid på strategisk og operativt nivå

Hva kan vi tilby?

I Atea har vi en ambisjon om å være der de flinkeste samles. Vi lover deg et godt arbeidsmiljø, relevante og krevende utfordringer som tar oss ett hakk nærmere en verden hvor teknologi er til for å gjøre livet enda bedre. Vi lover deg også et miljø hvor du får utviklet deg personlig og profesjonelt.

Som Head of People vil du få muligheten til å lede et profesjonelt HR team på ti personer. Vi tilbyr konkurransedyktige lønns- og arbeidsbetingelser samt gode pensjons- og forsikringsordninger. Din arbeidsplass vil være i moderne kontorlokaler på Hasle i Oslo.

Vi håper dette høres ut som en spennende mulighet! Vi er i alle fall klare for å høre fra deg. Dersom du har spørsmål, ta kontakt med HR-rådgiver Mia Amlie, mia.amlie@atea.no, 954 77 957 eller administrerende direktør Ole Petter Saxrud, ole.petter.saxrud@atea.no, 993 10 922.

I Atea tror vi at flinke folk kjenner flinke folk. Du kjenner kanskje noen som er perfekt for denne stillingen? Tips oss gjerne!

Søknader vurderes fortløpende. Siste søknadsfrist 11.12.2022

Oslo
2022-12-11
Tilbake til Karriere